|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rumenkast izcedek
20.11.2008 17:29:43   
Anonimen
imam rumenkaste barve.včasih je čist bel.vmes pa rumenkast...imela sem preglad pred 1 tednom in ni bilo videti vnetja.sem pa 22 tedne noseča.kaj bi to lahko bilo??a je lahko tud kaj od cigaretov?kadim.to je prva nos
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rumenkast izcedek
20.11.2008 17:32:40   
Anonimen
ja,od cigaretov jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 17:50:43   
Anonimen
zakaj je rumene barve??'saj g ni povedal da bi bilo kakšno vnetje al kaj??tiste ki ste imele podobno mi odgovorite,,malo sem zaskrbljena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 17:56:21   
Anonimen
Anonimna 2, če ne veš odgovora se raje vzdrži teh sarkastičnih....
Anonimna 1 je v prvi nosečnosti, zato drugič vsaj ne komentiraj.

Jst ne vem,  verjetno ti bo kdo odgovoril kakšen bolj pameten odgovor, kot si ga dobila od prejšnje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 17:57:59   
dushka
jaz ne kadim, pa imam tudi izcedek rumene ali bele barve

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 18:04:54   
nadya
Jaz ga imam čez celo nosečnost na vsake kvatre, tko da mislim da ni nič resnega.

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 18:07:59   
Anonimen
anonimna 1: v primeru, da bo izcedek zelo gost, gnojen, krvav, smrdeč, tekoč ali kako drugače poseben(ti sebe najbolje poznaš), se oglasi pri ginekologu.

Cigarete nimajo vpliva na izcedek, zato ne skrbi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2008 18:54:04   
Anja24
če je rumenkast ni nič narobe, če je bel in skutast pa je ponavadi vnetje. Tko da - nič skrbet, vse je okuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2008 19:26:50   
Najaa
Rumenkast je normalen.

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2008 19:57:19   
Anonimen
hvala ste me pomirile..sem mislila da je povezano s cigareti in da je s user posted image  kaj narobe

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2008 20:22:53   
Anonimen
haha in če ti ne veš odg. zakaj se tudi oglašašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2008 20:31:41   
cupacups
z nepomembnimi opazkami nobenemu ne pomagaš, kvečjem osebo še bolj žično narediš...
Kako bi se tebi zdelo, da bi na zastavljeno vprašanje nekdo odgovoril tako kot si ti?
Brez pomena.

Je povsem normalno da imas rumen izcedek...lahko bo tudi bolj gost ali pa sesirjen...ker se pač ne čistiš več uspodaj...in definitivno zato niso krive cigarete.
Tudi jaz sem kadila v nosečnosti, pa je danes z otrokom vse vredu...tudi jokast, trmast in žičen ni, kot sem nekje prebrala,da naj bi otorci kadil bili..To ni res.
Vsak naj počne kar mu paše..

Je pa vzgoraj ena napisala, da če bo iscedek rjav in smrdeč...takrat pa pojdi do hinekologinje...zna pa tudi bit da bo tale rumen iscedek smrdel.Ampak ne se vstrašit...to je čiščenje.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2008 10:48:05   
rj1808
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups

z nepomembnimi opazkami nobenemu ne pomagaš, kvečjem osebo še bolj žično narediš...
Kako bi se tebi zdelo, da bi na zastavljeno vprašanje nekdo odgovoril tako kot si ti?
Brez pomena.

Je povsem normalno da imas rumen izcedek...lahko bo tudi bolj gost ali pa sesirjen...ker se pač ne čistiš več uspodaj...in definitivno zato niso krive cigarete.
Tudi jaz sem kadila v nosečnosti, pa je danes z otrokom vse vredu...tudi jokast, trmast in žičen ni, kot sem nekje prebrala,da naj bi otorci kadil bili..To ni res.
Vsak naj počne kar mu paše..

Je pa vzgoraj ena napisala, da če bo iscedek rjav in smrdeč...takrat pa pojdi do hinekologinje...zna pa tudi bit da bo tale rumen iscedek smrdel.Ampak ne se vstrašit...to je čiščenje.
lp

Bravo.Lp.

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2008 10:50:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

haha in če ti ne veš odg. zakaj se tudi oglašašuser posted image

Zaradi takih debilnih odgovorov kot je bil tvoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?