|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
30.3.2005 7:05:47   
rouzi
ekola. končno spet tu. pa jo imam tudi jaz!!! slikco namreč! sicer je slikano pred 2 tedni, sam je buši kar konkreten-22 teden.:bravo:
imam pa vprašanje: kako so sončki kaj aktivni čez dan in kako ponoči! moje dete cele dneve spi, ponoči pa kraval, pa zjutraj, potem pa le 1-2x čez dan, ampak čisto malo :(. sicer imam jutri pregled, pa bom vprašala, samo me zanima tudi vaše mnenje. aja, pa za spol bova vprašala...
no, zdej grem hitr slikco gor dat!:kuza:

kilce, jajaja, že pošteno čez 6+:pujs:

:nosecka:&:duda:23 5/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
30.3.2005 7:36:12   
Grascakinja
Ojla pupike,

no, sem nas misila danes pa jaz gor prestavit, pa si me prehitela, Rouzi, bravo :bravo::bravo::bravo:!!!

Moja :duda: brca več ali manj od jutra do večera, pa še ponoči, ko grem na WC se zbudi zaradi hoje po stopnicah in me z brcami uspava. Sicer pa so brce najbolj intenzivne zvečer, čez dan pa vmes malo spančka :muca:.

Na kilah je pridobitek od začetka do danes
5,5 + 0,5 = 6,
ampak se tolažim, da pa je teh 0,5 posledica praznične lenobe, zato jih kar posebi pišem... :)- Yeah, right... :)-

Držim pesti za pregled - da ne bo tak kot moj zadnjič, niti približno!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za vse julijke, pa če katera druga bere, tudi zanjo!

Pupa:rozica:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
30.3.2005 8:37:06   
valentina.

Ojla!

Naš dečko se mi zdi da se je tudi bolj razživel; prej je bilj bolj miren, zdaj pa se mu kakšen dan prav dobro odšteka :)-. Imam pa posteljico spredaj in sem brala pri Dr. Pušenjaku, da se v tem primeru malo manj čuti brce.
Drugi teden imam tudi jaz pregled; groza me je tehtanja, verjetno mi bo zaradi tega še pritisk zrastel...

Aja in drugi teden grem tudi v šolo za starše, komaj čakam.

LP vsem, valentina

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
30.3.2005 9:01:49   
Dari

Ojla!
Tud naš mali je vse bolj aktiven tudi čez dan. Sicer ima še vedno največje žurke zvečer, ko gremo ajat, tko da se mi mož čudi kako sploh lahko zaspim, če mi tako poganja po bušiju. Ampak zdaj se tud čez dan dobro razmigava.
Včeraj sem si izmerila obseg trebuščka - 92cm. Škoda, ker ne vem koliko je blo prej. Kilce skušam malo pazit, da bi ostalo do drugega tedna ko imam pregled na +6. Ne bi rada bla kot en :pujs:. Prazniki so vsega krivi.

Cavbav

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
30.3.2005 9:39:02   
Romcka
halooooooooooo:) :) :)
moja mala puncika pa cele dneve nekaj telovadi...samo da jo zvecer bolj cutim, ko se vsedem in umirim9nebesa
jaz se se vedno nisem cist dobro navadla, da sem noseca..pa mi je vsak dan sproti tok lutno, ko tkole fuzbal trenira:) prav fletno
Kile...jah no...sem bla vdeno bolj pri ta micenih in ta suhih...zaj pa sem ze kr konkretna:) so se vcasih zezali, da moram 3x it cez vrata, da se opazi, da sem prisla v sobo:) zaj pa je dovolj 1x:)
moram se jaz kako slikco not dat..pa pas izmerit....sem ze bolj po moje k :sloncek: ---> pac une super manekenske mere 60--900--60:bravo:
R

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
30.3.2005 9:57:27   
Meceno
Joj , kolk mam za čitat :ups:

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
30.3.2005 10:13:45   
pravljica
o meceno :bravo:
sam da sta uredu, pa da internet še dela :)

moj sonček miga 100na uro, že od začetka

rouzi, ti pa kar na morju a...asica! mene spravljajo na bazen, pa se mi ni za v kopalke dat...sem kot kak kit, madonca :)-

kako bo pa G zdaj vedela, kako je mali obrnjen, če pa nimam več UZ? a se to tipa?

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
30.3.2005 10:28:36   
Anonimen
ooo meceno...dobrodošla :bravo: smo te že mal pogrešale!

Moj dragi korenjak v trebuhu je začel tko nekak čudno brcat...pa to sploh niso več brce, ampak konkretna telovadba, ki traja pa traja...čist drugač kot prej, ko je brcnil parkrat in konc...celi žuri so tam not 9nebesa

Jutri pa v Ikeo ( :ups: sem na bolniški)...gremo kupit posteljico pa...uuuuu...tak spisek imam, da me je kar groza :ups:
Čez tri tedne pa na morje :bravo: :bravo: :bravo: že odštevam...odštevam pa tud to, da bo kmal LESS THAN 100 DAYS TO GO 9nebesa

PS dejmo se res dobit...moram mal tole organizirat :kava:

Tinka

(odgovor članu rouzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
30.3.2005 10:32:28   
Dari

No meceno, lepo da si nazaj. Nas je že skrbelo zate. :bravo: da sta ti in :duda: zdaj zdrava. Zdaj pa počivaj, da boš šla lahko z nami na :kava:kavo, ko se zmenimo ;)
Papa

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   julijke
30.3.2005 10:57:09   
Meceno
Hi:)-:)-:)-
:kava: , sem takoj za to , samo ne vem no , če bi lahko prišla v LJ , ampak za MB , pa ni problem , sploh dopoldne ;)
Mal informacij , da se bomo lažje zorganizirale :nosecka::nosecka::nosecka:

Čitam mal nazaj pa vidim , da imate ene posledice praznikov .
Ko sem bila v bolnici , je ena :nosecka: prosila zdravnika , če gre lahko v soboto zjutraj domov , da se zvečer vrne in so jo , samo je reva ponoči rodila , pa je bila full boga ko so ji klistir dali :(

No , je pa vsaj doma uživala par ur ko je papala in na koncu še rodila pupo , kar ni slabo , za razliko od mene , ko so me dali v karanteno , da ne bi kake :nosecka: okužila .

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   julijke
30.3.2005 11:12:47   
bobek05
Mene naš korenjak včasih tako brcne, da mi solze stopijo v oči... Ima obdobja ko povsem miruje (na mojo srečo večino noči), a kaj ko ob 6-ih zjutraj noben položaj več ni dober, ker me kar naprej brca. Zdaj se mi sploh ni treba več umirjati, da bi ga začutila...

Pa kje so že dnevi, ko sem tulila mami in možu zakaj ga nič ne čutim..:(

Redimo se še vedno :((:((:(( Čakam kaj bo rekel G, ker imam v pon. zopet pregled in spet ta tehnica :grrr:

1x ko bom imela malo več časa moram napisat gor na forum en članek z nasveti, če se ti otrok rodi poleti...

Čim več uživajte... Meni dnevi kar prehitro minevajo...

:nosecka: in :duda: 26t 3/7

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   julijke
30.3.2005 11:32:52   
Grascakinja
Meceno, sam da si nazaj :bravo: pa držim pesti, da je vse OK :bravo:!!!!

Bobek05 ti si pa kmal vzem cajt ker poletje prihaja, mi bomo čez 3 mesce začele rojevat, pa bi blo fino kej prej zvedet tele nasvete :)-!!!!

LP

Pupa

(odgovor članu rouzi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?