titi3 -> RE: JOGIJI (20.11.2008 15:54:56)
|
Najprej ti napišem kakšno naj bi bilo pravo ležišče. - dovolj trdo - na robovih naj bi bili šivi - na previsoko - naj diha - popolnoma se mora prilegat posteljici Pogosto se kupuje latex, ampak priporoča se neka pena. Jaz sem se nedolgo pogovarjala z eno prodajalko, ki dela poleg Mebla in mi je zelo lepo povedala. Latex, ki ga naši proizvajalci uporabljajo je čisto sranje imeli so tudi že pritožbe, ker je v notranjosti plesnel. Tisti, ki promovirajo, da je njihov takšen, da diha baje sploh ni to to. Latex oz peno pa naj bi vsi povrsti uvažali iz Kitajske. Tudi Dormeo, da je imel že precej raklamacij. Edini, ki je kolikor toliko je baje Meblov z vzmetnicami, kokosom in latexom. V notranjosti ima vzmetnice in kokos na vrhu pa malo latexa, je pa zelo drag cca. 139 eur. Jaz sem dobila v Baby centru enega, ki je narejen na isti način, je pa od Hospic ali Haspic, če se ne motim in stane nekaj čez 60 eur. Bilo mi je totalno mimo toliko plačat za nekaj, kar ni vredno. Že tako nategujejo s temi cenami za otroške stvari. Večina trgovk v trgovinah smešno predlaga, da mora bit ležišče mehko, kar je narobe.
|
|
|
|