Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Čudno vprašanje, samo me skrbi... 30.3.2005 7:23:08
|
|
|
|
tascha
|
Ne sekiraj se. To je čisto normalno. Tudi jaz sen hodila na WC vsakih 5 minut in to brez veze - kot bi hodila počivat.:zmeden::zmeden: Potem, ko pa pikica raste in raste pa dobiš tiste brce v rebra - nič kaj fajn, sploh, če imaš takega fuzbalerja kot jaz.:duda::duda: Zdaj na koncu ( v petek imama rok) pa se mi zdi, da mi bo z nogo predrl trebuh. Ko brce se kar vidi nogica - izboklina na trebuhu. Ampak to mine in upam, da bo kmalu konec!!! :metulj::metulj::metulj::metulj::metulj:
|
|
|
|
Čudno vprašanje, samo me skrbi... 30.3.2005 7:26:09
|
|
|
|
Grascakinja
|
Ojla, dušica draga, popolnoma te razumem, ker je tudi moj mehur non stop na udaru! Pa črevesje tudi... do reber še nismo prišli, ker tudi maternice še nimam do tam (lih pod rebra pride po zadnjem pregledu). Ne vem, če to pomeni, da nosiva nizko, jaz vem, da bolj spredaj in spodaj kot marsikatera, ampak mislim, da to ni nič narobe. Saj ga vse nosimo v maternici! Lepo, da se je bejbi že obrnil, ampak v treh mesecih se baje lahko še ene trikrat okol in okol obrne... :)- LP Pupa
|
|
|
|
Čudno vprašanje, samo me skrbi... 30.3.2005 8:19:18
|
|
|
|
Magi*
|
ola! jaz sem nosila nizko in spredaj. me je mehur kar dobr namatral, brce v rebra sem čutila bolj proti koncu nosečnosti, pa še to ne nevem kok hudo. moja punčka je bila že zelo zgodaj obrnjena z glavo navzdol in ni spreminjala položaja vse do konca (rodila sem pa 18 dni prekmalu). kar opisuješ je vse normalno, mogoče malo bolj pazi, da se ne naprezaš, ne dviguješ težkih bremen, ne sklanjaš prepogosto ipd.
|
|
|
|
Čudno vprašanje, samo me skrbi... 30.3.2005 8:53:03
|
|
|
|
taška30
|
Rozi, brez skrbi. Glej, jaz sem zdaj v 36. tednu, pa do pred kakšnimi tremi tedni sploh nisem čutila ničesar višje od popka (se mi je ful čudno zdelo, ker maternico mi je pa merila kot da jo imam že kar dost nad popkom). Tudi jaz sem se spraševala kje so tiste brce v rebra o katerih vse govorijo. No, zdaj pa so - bolj v želodec sicer, ponavadi ravno med kosilom, jupii :)- Kaj pa vem, meni ni G nikol rekla, da nizko nosim, tako da zgleda da je to normalno... LP, Taška
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?