Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 10:11:05
|
|
|
|
miškamaška
|
Lunica, jaz sem tudi gledala podobno previjalno mizo, pa se zanjo nisem odločila. Mi smo od začetka uporabljali kar podlogo na mizi ali na postelji, kasneje pa ko mi je mizar (z zamudo) naredil predalnik, pa na predalniku. Nekje od 5 meseca (ko se je začel obračat), sva se pa previjala na postelji ali pa na tleh (po tleh so puzli, pod rito dam še plenico iz blaga). Pri tej previjalni mizi ni pomembna samo velikost, ampak tudi stabilnost. Naš je toliko naspidiran, kot da bi bil cel dan na redbulu. Zdaj ko je star že skor 9 mesecev, ga pa previjem že kar ko je na vseh 4. Banjico smo od začetka uporabljali cca. 2 krat na teden, drugače sem ga pa umila z mokro krpico in pomočila v čebriček (dobili za darilo-jaz ga ne bi kupovala). Ko pa je začel sedet, se pa super (še zdaj) obnese stolček, ki ga dam v veliko banjo. V zvezi s posteljico pa nam tudi ni šla noter 140x70, zato sva kupila 120x 60. Sva se pa odločila za tako s kolesi. Ponoči jo zapeljem do mojega vzglavja, ko pa dam zjutraj ven, jo pa zapeljem do konca najine postelje (tako ga lažje dvignem). Upam, da sem napisala dost razumljivo.
|
|
|
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 11:29:05
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a glede postelje vseeno ali velikost 120 x 60 ali pa 140 x 70 .teh par cm otroku nič ne pripomore. To je 20 cm razlike in fuuuul pripomore. Vem, ker smo mi na vikendu imeli malo, doma pa taveliko. Fuuuul je razlike.
|
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 11:29:53
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Previjalna po moje ni v redu, ker če drugega ne, se na tistih policah vse praši. itak, da ja, kje se pa ne? Ma, ni panike! Je vse skoz v obtoku, tako da nima časa prah se gor usest V predalih se ne. Pa v omarah.
|
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 12:42:44
|
|
|
|
Luni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Luni IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Previjalna po moje ni v redu, ker če drugega ne, se na tistih policah vse praši. itak, da ja, kje se pa ne? Ma, ni panike! Je vse skoz v obtoku, tako da nima časa prah se gor usest V predalih se ne. Pa v omarah. Smo zdržali . Ma ne, ampak res ni bilo panike. Pa kakšen prah neki, če se je v enem tednu vsa roba, ki je bila v previjalni, okrog obrnila. Sploh ne vidim problema v tem, če bi se odločala danes, bi se prav gotovo še enkrat za isto. Sem imela takoj vse pri roki, ko sem tamale kopala, sem previjalno peljala v kopalnico (pa imamo fuuullllll majhno), na polički sem imela vse pripravljeno, tako da sploh ni bilo nobene panike, kopat jih v tej banjici. Meni je bila priročna. Pika.
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 13:46:06
|
|
|
|
lunica12
|
Anja 24 sem gledala tudi to postelco samo se mi je ta bolj dopadla. Morem vam pa sporocit da ze imam oboje doma. In sem ful zadovolna. Drugace za previjalno pa bo za enkrat glede banice je pa fajn ko se tak vn potegne in je previjalna se zmeri na voljo tako da ko ga skopas das bebiko direkt gor na podlogo.Tako da meni se zdi fajn,pa se stabilna je. Mislim da sem se vredu odlocila.
|
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 14:00:58
|
|
|
|
Anja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Anja 24 sem gledala tudi to postelco samo se mi je ta bolj dopadla. Morem vam pa sporocit da ze imam oboje doma. In sem ful zadovolna. Drugace za previjalno pa bo za enkrat glede banice je pa fajn ko se tak vn potegne in je previjalna se zmeri na voljo tako da ko ga skopas das bebiko direkt gor na podlogo.Tako da meni se zdi fajn,pa se stabilna je. Mislim da sem se vredu odlocila. No sej, stvar okusa Za to previjalno je pa nam tudi rekla v MŠ, da ni najboljša, ker moraš previjalni del dvigovat, da prideš do banjice. No, boš videla januarja kako bo funkcioniralo
|
|
|
|
RE: Postelja in previjalna 21.11.2008 21:43:20
|
|
|
|
Anja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12 Ja res je treba dvignit previjalni del ampak poglej si kako potem vse skupaj zgleda....No men je prakticno.Tuki si poglej:http://b2c.baby-center.si/include/ArticleBigImageView.asp?ArticleID=137425 Aja, nam je kazala tako k ima banjico spodaj...pri tej ti pa res ni treba skos dvigovat...kolk pa si dala zanjo?
|
|
|
|
RE: Postelja in previjalna 22.11.2008 10:08:51
|
|
|
|
lunica12
|
89 evrov v baby centru.Mi je pa prakticno ker ma dve policki spodaj.Sem pa prvo hotela kupit v pikapolonici ko je cist podobna pa ista cena sam ma sam eno tako bolj smotano policko.Pa se barve mi niso bile neki vsec tako da sem se potem za to odlocla.Meni se zdi fajn,pa stabilna je tudi kar me je bilo kr malo strah da ne bo ker tk deluje na prvi pogled.
|
|
RE: Postelja in previjalna 2.2.2009 13:29:24
|
|
|
|
AX84
|
Živjo, kar se tiče komode bi rekla da je ta najslabša!!! Resnično, kajti sama sem jo imela, in jo tudi polomila, tako sem si potem kupila Lip POljčane komodo in je SUPEER!!!! Je fajn velika, tako da je otrok komot razvit na previjalni pa ful je stabilno, ker je komoda iz masive. lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?