Klik ali preko preko pošte (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

atanja -> Klik ali preko preko pošte (19.11.2008 22:23:48)

No evo zanima me kok se mi splača da bi mela na svoji banki Storitev klik? gre se da imam mesečno 5 položnic. Vem da proviziijo bi plačala 0,33€, sam kok pa plačam ko grem na pošto plačat položnice...

misa4 -> RE: Klik ali preko preko pošte (19.11.2008 22:28:55)

Midva imava klik in sva zelo zadovoljna. Mislim,da se splača, cenovno in nikamor ti ni treba iti. Jaz ponavadi plačujem ko grejo otroci spat. 

Doll -> RE: Klik ali preko preko pošte (19.11.2008 22:30:50)

http://www.posta.si/DesktopModules/ViewDocument.aspx?DocumentID=521

Klik sem imela zastojn,ker sem dijakinja.
če imate v družini kakšnega dijaka si uredite preko njega,drugače je pa klik za plačat cca 20 evrov

Sulfinija -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 8:05:51)

Jaz sme klik dobila za 15Eurov je bilo že ene par let nazaj.Plačujem vse preko klika,super stvar pa še če imaš vezavo gor vidiš dnevne obresti,...Plačujem vse strogo preko klika sebi in staršem.

LP mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nika v službi -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 8:59:26)

Mah, Klik (ki je storitev NLB) ali katera druga oblika mobilne banke (jaz sem na SK in imam Net.stik, ki je pri moji obliki računa povsem brezplačen) je zame zakon. Sploh ni kaj razmišljat! Pa ne bomo vendar danes, v dobi elektronike, hodili na pošto plačevat položnice!

Tanik -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 9:01:07)

jaz sem bolj za skb in njihov način plačila preko neta, se mi zdi bolj varen. nasploh je pa boljše preko neta, prišparaš, ni treba v vrsti stat, lahko plačuješ zvečer, kadarkoli.

andrejka -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 10:38:29)

Absolutno klik!

LP, A

cukr07 -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 10:45:26)

Definitivno klik.
Sama imam klik že nekaj let in sem zelo zadovoljna z njim. Si sploh ne predstavljam več, da bi mogla vsak mesec na banko/pošto plačevat položnice.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.11.2008 11:14:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

ZvezdicaZaspanka -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 11:17:49)

Absolutno klik...oz. kaj podobnega, jaz imam Hyponet in skb net. Si sploh ne predstavljam, da ne bi imela tega. In tudi slučajno ne bi šla in tudi časa nimam, da bi hodila plačevati položnice na pošto. Sploh pa s tem ne plačuješ samo položnice, ampak imaš tudi vplogled v svoje stanje, promet, lahko spremljaš stanje svojega kredita, stanje kreditnih kartic, skelneš lahko depozit, torej še veliko drugih uporabnih stvari najdeš gor...zelo krositna zadeva.

Anonimen -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 11:23:10)

Jaz imam skb net pa nobene položnice ne plačujem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Včasih kaj prenakažem, preverim stanje ipd.

Luni -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 11:46:35)

Jaz imam večino na trajnik pri NLB, za ostalo imam KLIK, za moj in možev račun. Redne položnice se najbolj splača na trajnik dat.

Nika v službi -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 12:03:36)

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Jaz imam večino na trajnik pri NLB, za ostalo imam KLIK, za moj in možev račun. Redne položnice se najbolj splača na trajnik dat.

Ne splača se dat na trajnik, če imaš brezplačno storitev preko mobilne banke. Pri nas (SK) je kot rečeno Net.stik popolnoma brezplačen (zlati račun). Torej, trajnika se mi ne splača, ker ga še vedno plačam, neta pa ne!

Anonimen -> RE: Klik ali preko preko pošte (20.11.2008 17:33:30)

Ne splača se dat na trajnik, če imaš brezplačno storitev preko mobilne banke.

Splaca se, ce naredis kalkulacijo do konca in racunas tudi svoj cas, ki ga porabis za to, da vsak mesec rocno placujes poloznice (ali pot na posto ali klic na telefon ali klikanje na net). Meni je to vredno 0,75€ kolikor placam na mesec za pet osnovnih poloznic. Plus to, da ne rabim misliti, kdaj je treba poloznico placat.

Nika v službi -> RE: Klik ali preko preko pošte (21.11.2008 9:15:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne splača se dat na trajnik, če imaš brezplačno storitev preko mobilne banke.

Splaca se, ce naredis kalkulacijo do konca in racunas tudi svoj cas, ki ga porabis za to, da vsak mesec rocno placujes poloznice (ali pot na posto ali klic na telefon ali klikanje na net). Meni je to vredno 0,75€ kolikor placam na mesec za pet osnovnih poloznic. Plus to, da ne rabim misliti, kdaj je treba poloznico placat.

Se ne strinjam, ampak vsak po svoje. Vsa plačila imam shranjena, torej prednastavljena. Plačuješ lahko vnaprej, torej je dejansko delo le to, da vneseš tekoči znesek v virtualno položnico in klikneš. Pa še vse stroške si lahko vodiš, izvoziš v excel,... S pravo organizacijo in logistiko nič ne pozabiš, nudi pa ti ogromno svobode in fleksibilnosti.

Ampak kot rečeno - vsak po svoje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Klik ali preko preko pošte (21.11.2008 10:14:10)

Jaz plačujem preko PBS neta. Se spravim v plačevanje in preverjanje prometa na računu zvečer, ko imam mir. Ne bi zamenjala za čakalne vrste na pošti ali banki. Kaj pa je mobilna banka?

pike -> RE: Klik ali preko preko pošte (21.11.2008 13:57:20)

Res je,redne položnice je fajn plačevati kar preko trajnika. 

Spiria -> RE: Klik ali preko preko pošte (23.11.2008 10:01:40)

Meni pa trajnik ne diši zaradi tega, ker imam rada kontrolo nad plačili v tem smislu, da plačam takrat, ko meni paše, trajnik je pa fiskno na en datum in to je to. Kakšen mesec recimo zaradi drugih stropkov ne plačam določene položnice, pa potem plačam raje dve naslednji mesec, pa ni nobene panike, niti opomin ne pride v roku enega meseca. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Aja, plačujem pa preko SKB Neta.

evi28 -> RE: Klik ali preko preko pošte (26.11.2008 19:28:37)

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

No evo zanima me kok se mi splača da bi mela na svoji banki Storitev klik? gre se da imam mesečno 5 položnic. Vem da proviziijo bi plačala 0,33€, sam kok pa plačam ko grem na pošto plačat položnice...

Na pošti plačaš za vsako položnico 1 EUR provizije (al kako temu rečejo).

ronja -> RE: Klik ali preko preko pošte (27.11.2008 10:16:17)

nama se bolj splača klik, mava pa več kot 5 položnic mesečno. pa ni ti treba na pošto letat... zelo zadovoljna, pa lahko plačaš karkoli kadarkoli, tudi če pozabiš, pa moraš letet čez 15 min. nekam s plačano položnico, samo kompjuter užgeš, pa je narejeno.

Rožica I -> RE: Klik ali preko preko pošte (27.11.2008 10:26:14)

Uporabljam banka-net pri SKB-ju. Zadovoljna, moti me le, da se na dajo transakcije realizirat tudi ponoči ali čez vikend. Načeloma pa je itak že to, kar je, dovolj komot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Rožica* -> RE: Klik ali preko preko pošte (3.12.2008 13:25:37)

Mene pa zanima koliko me stane storitev Klik pri NLB.

Priključnina, mesečna provizija?
Skratka stroški vzpostavitve in mesečni stroški, če katera ve.

Stran: [1]