|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odnos monterjev, obrtnikov do stranke..
19.11.2008 21:47:47   
HuAnita
Ne vem, no, se nimam za nekega konfliktnega človeka, ampak danes mi je pa prebilo. Monter za kuhinjo v hiši komentira stvari, ki se ga splojh ne tičejo - ker sma polaga parket, je našega ful zašimfal. Potem me je, ker smo pri merjenju kuhinje pač pozabili na vrv za ruleto, kar malo nap... češ kako sem to lahko spregledala??? Pa še ene par cvetk, ne da se mi več. In s ezalotim, da se potem kar naprej opravičujem, pardom, ker imam v NAŠI hiši tako in tako urejeno, pa se izmotavam ven, zakaj je to tako, to pa tako...
Mislim, plačaš mastno za kuhinjo, potem pa ti eno teslo pokvari ves dan?! Se počutiš kot ena smet, ker gospod monter je pa ja dasa!
Pismo, se vedno počutim zraven, kot da bi kaj ukradla, pa oravičujem - mislim....?
A imate tudi ve takšne izkušnje?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odnos monterjev, obrtnikov do stranke..
19.11.2008 21:55:23   
Najaa
user posted image  Poznano. Na srečo sta minili že dve leti in sem stvar že prebolela.
Mislim, da so tile majstri sami sebi največji strokovnjaki. Ker oni vse vejo. Oni vse vidijo vnaprej, kako bo zgledalo. Nama je tudi dol padalo, ko se je tip vtikoval nekam, kjer sploh ni bilo njegovo področje. Ampak komentiral je samo zato, ker je moral sam nekaj pač malo drugače naredit, ker je nekdo drug nekaj naredil drugače, kot je on mislil, da je prav... Mah, zabluzila sem, se pa strinjam s tabo. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2008 8:09:10   
aluš
Jah, kolikor je meni poznano, je tako, da tisti, ki montira kuhinjo "pokasira" vse napake od ostalih. Torej, če ploščice na steni niso čist ravno položene, pa če so še tla mal postrani, potem mora on uravnavat v nedogled, da zgleda, ker drugače se pa stranka žali, da je krivo. Pa ni on za to kriv, ker če bi on naravnost postavil, bi bilo pa res krivo.

In podobne vaje: premalo prostora za štedilnik, oddaljen odtok. V glavnem, poznam enega, ki je to nekaj časa delal, pa je rekel, da je hudič. Vsi pred tabo naredijo tako, da so hitro in enostavno fertik, ti pa za njimi kasiraš in popravljaš, na konc pa še stranka ni zadovoljna, ko kaj ne moreš sčarat glih 1000%.

Torej, druga plat zgodbe. Čeprav ne odobravam komentarjev, ki jih je dajala vaš monter. Mogoče je iblo tudi kaj od zgoraj napisanega, pa tip ne zna lepo povedat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2008 10:43:51   
Tanik
poznano. monter komentira polaganje ploščic,  vodovodar komentira stene. mislim cela zmešnjava.
sem vesela da je to pri nas mimo, tkarat ko se je pa dogajalo pa sem bila tudi jaz kot user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2008 10:48:40   
mala maja
čez eno uho not in čez drugo ven. Zakaj se sploh obermenjuješ s takimi stvarmiuser posted image  hiša je vajina, vidva bosta živela notri in vidva se bosta soočala z napakami. če ne motijo vaju nimajo nobenega drugega kaj brigat.

pri nama se vsak v kaj vtakne, pa prav boli me kaj si mislijo. So plačani zato da naredijo svoje, seveda je dobrodošel vsak nasvet amapk kritizirat pa ni teba.user posted image  Sori sem parv tako raz**** kot ti, ker nam tudi en gre vse po planu.user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2008 13:59:15   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: aluš

Jah, kolikor je meni poznano, je tako, da tisti, ki montira kuhinjo "pokasira" vse napake od ostalih. Torej, če ploščice na steni niso čist ravno položene, pa če so še tla mal postrani, potem mora on uravnavat v nedogled, da zgleda, ker drugače se pa stranka žali, da je krivo. Pa ni on za to kriv, ker če bi on naravnost postavil, bi bilo pa res krivo.

In podobne vaje: premalo prostora za štedilnik, oddaljen odtok. V glavnem, poznam enega, ki je to nekaj časa delal, pa je rekel, da je hudič. Vsi pred tabo naredijo tako, da so hitro in enostavno fertik, ti pa za njimi kasiraš in popravljaš, na konc pa še stranka ni zadovoljna, ko kaj ne moreš sčarat glih 1000%.

Torej, druga plat zgodbe. Čeprav ne odobravam komentarjev, ki jih je dajala vaš monter. Mogoče je iblo tudi kaj od zgoraj napisanega, pa tip ne zna lepo povedat.

Ploščic nimamo zadaj, bo kaljeno steklo. Odtoki + ekeltrika je vse narejeno vse b. p., ker je še sam priznal, da česa podobnega zlepa ne vidiš - so nam delali pač nemški, TIHI, natančni delavci, s katerimi se mi treba prepirati, da nekaj naredijo pošteno in prav, ampak sami vidijo...
Ne, on je meni komentiral zimski vrt, kako bi on to naredil, če ga vpprašam - pa saj te nisem!!!- pa parket, ki je bil zložen - češ da nas je parketar nategnil, da za talno gretje tak parket ne gre (pa so nama 3 drugi parketarji rekli isto kot ta, ki nama bo polagal), pa take no....
Kot da sem en šmrklja. Pismo, če bi jaz vse službi na 3/4 naredila, kako dolgo bi jo lahko opravljala?!?
Samo to me moti - odnos. Lej, tam je kuhinja, zmontiraj, plačana je, svetuj, pomagaj, kar se kuhinje tiče, ne komentiraj pa mi fug v veži?!?
No, sem si malo dala duškauser posted image

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2008 21:47:02   
lotoska
Takšnim cvetkam, ki vse vejo in delo drugih tako dobro poznajo, da morajo komentirat, bi in tudi sem povedala, naj samo svoj del naredijo tako kot je treba.

Če smo ravno pri kuhinji: en model iz Grosuplja je iz Sveine kuhinje pri nas naredil tak zmazek, da mu seveda nisem podpisala zapisnika. In ko je nato prišel kontolor iz Svee skupaj s tem monterjem na ponoven popis reklamiranih zdev, je monter po hitre postopku letel iz hiše. Samovoljno seveda. Da bo pa še vpričo mene lagal, kaj on ni kriv, pa ves čas sem bila zraven..... v glavnem dva sposobna monterja sta cel dan popravljala napake tistega brihtola.  Toliko o tem.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2008 10:34:16   
kalbo
Ja, na konc je po navad štromar tist k gre skupaj z monterjem pohištva zadnji od hiše. Tko je in če imaš poklic monterja oziroma če se spraviš montirat kuhinjo, pol moraš to vzet v zakup.
Je pa v gradbeništvu vedno tako, da se en na drugega zgovarjajo včasih upravičeno spet drugič pa ne.

PS: mala maja, a že maš fasado?

(odgovor članu lotoska)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2008 13:39:35   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo
PS: mala maja, a že maš fasado?

neeeeeeeeeeeeeeeeeee  user posted image user posted image user posted image user posted image  mah ga ni smajlija k bi tukej pasal, pa kletvic po novem tud ne smemo pisat, razen če hočeš tako p***a m* m*****a

user posted image user posted image user posted image  ste me pa nasmejale, kolk bodo šele monterji kuhinje norel pri nama, ker zid ni čist naravnost.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2008 6:58:56   
Edinka
HuAnita, nisi ne nesramna, ne kaj drugega. Meni so ti obrtniki tako zrasli čez glavo, da si ne dovolim več, da bi mi hodili po glavi. Če je treba, se pa z vsakim skregam. Ravno zadnjič sem rekla eni brihti, ki je začel s ti to, pa ti ono, pa ti ti ti ti. Sem rekla, naj me nikar ne tika. Vem, kaj hočem, zakaj imam, kakor imam. Lahko pa povem, da je bil moj možek svoje čase monter pohištva in se je čisto z vsako stranko lepo razumel, ker, kakor on pravi, se vedno najde način, da svoje delo opraviš dobro in je stranka zadovoljna z delom. Če kaj ne gre po načrtu, je povedal svoje mnenje glede stvari, ki se tičejo izključno montaže in vprašal stranko, kaj si ona misli o tem in ali se strinja z rešitvijo.  Tako da, ja, večina misli, da je požrla pamet in pol, so pa tudi kakšni normalni vmes. Kar pogumno in postavi se za svoj prav in ne pusti se, da ti soli pamet! 

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2008 7:47:05   
kalbo
Drugač je to taktika. Pride na objekt, in najprej začne pizdit in kurčit, da je to sfušano pa ono sfušano. S tem že v naprej opraviči svojo šlamparijo.

Meni sta montirala kuhinjo dva zaposlena v Slovenijalesu. Profesionalno tiho, pa vem, da je bil poden kriv, ker ga je ravnal moj tast po imenu Martin na martinovo in si lahko mislite v kakšnem stanju je bil. Brez besed sta prilagodila cokel, brez besed, res. Še hladilnik mi je pomagal nesti gor, in ga brezhibno zmontiral.

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2008 22:17:50   
Meggi
Huanita ,stisni zobe! Uživaj v tem ker si urejaš SVOJO BAJTO- po svoje!!!

Kje boš kupla kaljeno steklo?

Uživaj ob urejanju, ker vprašanje če še boš imela kdaj to čast?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?