Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tip ima željo po trojčku. Jaz in še ena bejba z predigro in bi naju opazoval in nato se bi nama pridružil še on. Ste že probali trojčka? Bojim se, kaj če bi mu bila boljša kot jaz? Kaj če se zaljubi vanjo? Kaj če mu bo prišel v navado? Pišite svoje izkušnje s trojčkom. nimam izkušenj s trojčkom, ker sem preveč egoistična in ne maram in tudi ne želim deliti ter tudi ne bi prenesla, da se z drugo onegavlja. sem pa brala na nekem forumu o raznih swingerjih in teh, ki so v akcijah z večimi ljudmi, da morata biti oba obezno čisto svobodna glede tega, ker drugače se znajo vezi krhati. tudi tovrstna vprašanja, ki si jih postavila, jih ne sme biti, če se dva spustita v to. če nisi 200 % prepričana, ne hodi v to stvar, saj je škoda rušiti dušni mir, ki bi te kasneje razjedal. in predvsem ne hodi v to stvar, da narediš zgolj uslugo partnerju. želje se upoštevajo sicer, vendar se tudi odločitve spoštujejo, ko se imata dva rada in če ti ni ter če te ima rad, bo tvojo odločitev upošteval ter spoštoval. bodi iskrena do sebe, ali si to resnično želiš. razmisli o vseh možnih posledicah, ki bi se iz tega naslova lahko zgodile v vajinem razmerju, predvsem iz svojega vidika, glede na to, da si skeptična, potem pa ukrepaj.
|