mala Zala -> termometer za uhico (31.3.2005 10:31:02)
|
Malika in vse ostale, ki razmišljate o nakupu brezkontaktnega termometra! Kupili smo ga v dobri veri, da je to najboljša rešitev za merjenje temperature pri dojenčku in sicer Thermofocus-ovega za 23.000 SIT. Rezultat: po enem mesecu zamenjava za novega, ker so baterije nenormalno hitro pošle. Ok, dobili novega. Vročina - 37,8. Se mi je zdela malo pretopla za to temperaturo in sem ji izmerila z navadnim - skoraj me je kap! Skoraj 40 je mela, revica. Seveda sem pop... napisala reklamacijo in poslala s termometrom vred na sedež podjetja. Bili so zelo prijazni, saj so mi po skoraj pol leta vrnili celotno kupnino. Ko sem šla po denar, se mi je prodajalka opravičila za nevšečnosti in mi povedala, da pač pri nekaterih meri točno, pri drugih ne:zmeden::zmeden:. Jaz pa se vseeno odločam za nakup enega ušesnega, za na hitro zmeriti T, saj je tisto mučno čakanje z navadnim le prehudo, sploh pri bolnem otročku. Vsaj za okvirno vrednost. Taka je moja izkušnja. Hvalabogu nismo vrgli denarja stran, mi je pa bila dobra šola, da le ne nasedam vsaki reklami, pa čeprav s strani zadovoljnih uporabnic na tem in drugih forumih. Lep pozdravček:kuza:!
|
|
|
|