Možnost zanositve? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Možnost zanositve? (19.11.2008 17:49:50)

Zdravo!
Mene pa nekaj zanima... imela sem splav v septembru.. imela sem po tem neke probleme s krvavitvijo, vendar mi je ginekologinja predpisala neke tablete, da preneham krvavet...  potem sem zadnje 4 dni pozabila jih pri cvojih doma (ki so kar nekaj 100km oddaljeni od mene) in sem začela spet krvavet, ampak samo 3 dni pa to zelo slabo. po manj kot 7 tednih, natančneje 9.11 sem začela krvavet. To bi morala biti tečka.
Zanima me pa sledeče... z možem sma imela odnos dva dni po končani tečki, pa še to mu ni prišlo v meni. Sedaj pa..te dni imam močno sluz, srbi me, včeraj so me jajčniki boleli, če stisnem prsi mi pride kapljica tekočine ven..
A je možno da sem zanosila v tistem odnosu?

Anonimen -> RE: vaše mnenje (19.11.2008 17:51:41)

Sluz ,srbenje ,boleči jajčniki znak vnetja ali glivic.Pojdi do G.
Dvomim,da si noseča.
Izcedek iz dojk pa ni znak nosečnosti

Anonimen -> RE: vaše mnenje (19.11.2008 18:01:49)

Kolegica mi je rekla, da je v dveh nosečnostih imela enake znake, zato sprašujem. Potem verjetno imam O? Ker tudi drugi dan po M je skooraj nemogoče da bi se kaj zgodilo?..ali pač? saa sem nazadnje zanosila teden dni pred pričakovana M, zato me več nič ne preseneti :)

Anonimen -> RE: vaše mnenje (19.11.2008 18:03:39)

Zanositev je lahko kadarkoli,v tem ni dvoma
Ampak če te srbi ,imaš sluz potem je to vnetje zato kar do G

Anonimen -> RE: vaše mnenje (19.11.2008 18:16:25)

Pozdravljena!
Ena moja sodelavka je tudi pripovedovala, da jo je tako močno srbelo in imela je izcedek, pa je bila noseča.. Ne vem, morda je to tudi znak nosečnosti.. Mah, ko si to tako močno želiš, potem je vsaka malenkost že znak nosečnosti!
LP

Najaa -> RE: vaše mnenje (19.11.2008 18:44:59)

Lahko, da si noseča. Vedela boš, če ti bo izostala M in ko boš test naredila.

Stran: [1]