memole80 -> RE: spanje ponoči (19.11.2008 16:05:09)
|
Ma glej, nekateri imajo pač srečo, da čim odložijo otroka, jim sam zaspi, mi drugi, pa se moramo mantrati ure in ure. Mi imamo 6 mesecev pa pol staro punčko, ki še NIKOLI ni zaspala sama od sebe. To mislim ponoči. Podnevi zaspi kar hitro. MISLIM, DA O NI RAZVAJANJE, TEMVEČ NAVEZANOST IN POTREBUJE VEČ BLIŽINE. Vem kako se moraš počutiti, ampak kako ga boš navadila, da sam zaspi ti ne morem pomagati, ker če bi imela fomulo, bi naša zvezdica že zdavnaj zaspala. Edino kar nam je zaenkrat uspelo je ura, ko gre spat. Prej je hodila tudi ob 1:30 ponoči spati, sedaj pa gre ob 22:00, kar je še vedno prepozno. No ja, tudi način kako zaspi se je spremenil. Še mesec nazaj, smo jo uspavali, da smo jo morali nositi ure in ure ter plesati, sedaj pa jo nosimo kakšnih 30 min, pa se usedem, malo zibljem in zaspi. Kako pa je ponoči? Se zbuja in potrebuje tolažbo? Edino kar ti lahko svetujem je to, da ostaneš mirna. Vem, da ni lahko, ampak ko je moja jokala, sem jo pustila 5-10 min da se razjoče, jaz pa sem šla v drugo sobo poslušati glasbo. Večkrat je v joku zaspala. Vem, da je grdo, ampak to sem naredila takrat, ko se je videlo, da je full utrujena, ampak ni in ni hotela zaspati.
|
|
|
|