Driska! (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

_ribica_ -> Driska! (19.11.2008 15:06:03)

Kaj dati 22mesečnemu otroku za zajtrk in večerjo? Zdravnica pravi samo riž pust malo krompirja, korenja,  pa bobi palčke, grisine. Drugače noče čaja, sem skuhala suhe borovnice in šipkov čaj. Samo vodo bi pa sok. Soka še nisem dala, ker nevem kerega lahko.   

Hvala vsem za odgovore!

lp

Petr_a -> RE: Driska! (19.11.2008 17:44:44)

Daj mu jest kar hoče in za drisko ni nobene diete

wii -> RE: Driska! (19.11.2008 20:10:32)

pri driskah že par let ni več diete, tako da kar želi  mu daj, če nič pa nič, skrbi samo, da bo zares dosti pil, da ti ne dehidrira, saj bo hrano že nadoknadil, če pa bo tekočina manjkala, pa bosta pristala na infuziji.
Predlogi za hrano: banane, prepečenec, naribana jabolka, slane palčke.... kaj mu pač diši.
borovničev čaj je fejst dober, voda, če mu paše sok, pa ga naj pije, glavno da pije!

_ribica_ -> RE: Driska! (19.11.2008 20:14:20)

Hvala za odgovor Petr_a. Res se mi je smilla, s to prehrano. Bomo poskušale tako, kar bo želela.
Še enkrat hvala!  

lp

lotkla -> RE: Driska! (19.11.2008 22:43:16)

Moj je tud driskal in kakal, včer sem ga imela pri pediatrinji, ker se mu je tako ritka vnela, da tud sedeti ni mogel. Je rekla da je to sedaj en virus in da hrana in pijača nima nobene veze. Drugače pa po enem letu starosti lahko otroku daš skor vse za jesti in piti. Moj tud pije v glavnem sokove, čaj mu ni pri srcu, ampak mu ga vseen kdaj dam.

katka11 -> RE: Driska! (20.11.2008 7:04:53)

jutro!
ja nas je imel tud ta virus. P je rekla naj je kar hoce, tako vsaj kaj poje. ja tako kot so ze punce prej povedale, karkoli, katere stvari zapirajo ti je pa tud ze ena nastela. ritko sva pa midva vsakic sproti namazala z bepantenom in je blo pol zelo hitro bolje in ga ni vec bolelo.

_ribica_ -> RE: Driska! (20.11.2008 9:19:58)

Punce hvala vam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Zelo ste prijazne. Za zdej kaže na bolje ni še nič kakala.
Hvala vam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

lp

Stran: [1]