|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   morfologija, se je zgodilo vam?
19.11.2008 12:46:24   
piamaria
imeli smo morfo, sploh ga nismo mogli zmerituser posted image  pol ure smo se trudili, potem pa....več sreče prihodnjič... mi je smešno in malo strahuser posted image
leži čist navznoter, gleda v notranjost in vn tišči ritico ter stopala, že od začetka.
Ne gre mi v račun, da ima glavo ravno v višini mojega popka in se ga ne da premaknit. Trmast dojenček ali pa ena babika....prva dva sta bila čist drugače obrnjena.
Kaj pa pri vas?

Moram nazaj čez dva tedna.
No toliko, pišite, da me malo razvedrite.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: morfologija, se je zgodilo vam?
19.11.2008 13:01:51   
Shuka
Jaz še zdaj ne vem koliko je velik, pa sem že v 29 tednu, niti enkrat se ni pustil dobro izmerit, razen takrat ko je meril 3 cmuser posted image

Smo imeli pa mi tudi na morfologiji malce težav a bistvo se je videlo, glavica, srček, trebušček, stegnenica, kar pač merijo, spola seveda nismo mogli videti, se tudi ni dal premakniti, pa skoz je v križ gledaluser posted image

Sej se bo pa čez 14 dni bolje videlo.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2008 13:04:10   
Najaa
Ne sekiri se, se bo pa čez 14 dni vidlo. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 19.11.2008 13:05:07 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2008 18:49:25   
klavdiy4
Držim pesti, da se bo čez 14 dni bolje videlo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2008 19:58:44   
frutka_
Ja, včasih res tako hecno ležijo. Nič hudega boste ga drugič izmerili. Moja prijateljica je tudi hodila dvakrat.user posted image

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2008 20:20:31   
N _ B
Tudi jaz sem imela v 2. user posted image  2x morfologijo. Ležal je prečno (noge desno zgoraj, glavica levo spodaj) in obrnjen proti križu, tako, da nam je kazal hrbet. Enostavno ni mogel do srčka. Utrip se je normalno videl, kaj drugega pa ne. Čez 14 dni je bilo vse ok in se je mali lump obrnil ter se pokazal. 

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......