|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce NA POMOC-pogosto uriniranje me spravlja...
19.11.2008 8:44:43   
tackoracko
lp vsem skupaj!!!!evo tukaj sem med vami s svojo 1 nosecnostjo.Imam tipicne znake-slabost,utrujenost...najbolj pa me utruja pogosto uriniranje!Moram povedati da sem tudi sicer veliko hodila na vodo ampak tole zdaj je NORO!Ponoci nic ne spim ker sem vsako uro ali uro in pol na wc-ju!Ia katera kaksen nasvet ali podobne tezave in koliko casa trajajo-celo nosecnost?

vsem ki mi boste posvetile malo vasega casa v naprej hvala!!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: punce NA POMOC-pogosto uriniranje me spra...
19.11.2008 8:47:03   
Pikapolonica_
Bolj gre proti koncu, pogostejše jeuser posted image No v drugem tromesečju sem jaz imela mir, ker mali ni nekak pritiskal na mehur, potem pa spet noro, zadnjih 14dni sem mi pa zdi, da sem kar spala na wcjuuser posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu tackoracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2008 8:48:18   
manna
Jaz hodim ponoči ponavadi 2x - enkrat okrog 2h in enkrat med 4 in 5h. Vsakič potem ne zaspim takoj nazaj. Tako da zjutraj ko zvoni ura sem kot zombi. Cel teden čakam vikend samo zato da bom lahko več spala.. Menda pa mine v drugem trimesečju, v tretjem pa spet.

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2008 9:00:42   
lenika
Že v prvi nosečnosti in enako je bilo sedaj v drugi sem drugi mesec nosečnosti hodila ponoči tudi do 5x na wc. Sedaj se stanje počasi umirja (tako kot tudi v prvo) in grem 1-2x, s tem, da prej nikoli nisem hodila ponoči na wc. No proti koncu nosečnosti, ko že vse pritiska pa se zgodba ponovi in si spet kar precej na wc-ju.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2008 9:06:13   
pomar*ANČA*
bo minilo, pa bo na koncu pet prišlo... mene je tudi to spravljalo ob živce, pa potem me zdaj na koncu spet.... pa nisem našla recepta, da mi nebi bilo treba vstati in oditi do wc-ja. edino če se dobijo kakšne plenice, ampak o tem jaz nisem razmišljala user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2008 9:06:14   
mojčika
Prve tri mesece 3x na noč, zdaj v 23. t grem pred spanjem ene dvakrat, pa kar malo posedim, da večkrat lulam. Proti koncu pa sem v 1, nosečnosti hodila večkrat na no. pa več pij čez dan in manj zvečer. Sicer sem tudi taka, da pogosto hodim.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2008 9:46:31   
piamaria
Oj, jaz sem pri dveh nosečnostih hodila vsaj 3x in max 5x od osmega meseca do konca:)user posted image  ja je malo zoperno.
Sedaj sem v 5 mesecu in grem zvečer in šele ob petih zjutrajuser posted image
odvisno, kako otrok leži, vem da sem bila že od tega nespanja utrujena, potem pa mlajši še dve leti ni pančkal ponoči...satelit!
user posted image saj bo bolje.

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2008 11:02:55   
Anonimen
eh, to ni ničuser posted image

men trebuh tolk otrdeva, da me mešauser posted image na 15 minut...pa vsakič k spusti morm lulat ituser posted image user posted image včasih probam zignorirat, sam se mi zdi da se bom v hlačeuser posted image pol k grem pa na wc, je pa itak sam par kapljicuser posted image tišči pa tolk, kt da bo 2 l najmanjuser posted image

sej bo boljšuser posted image

(odgovor članu piamaria)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2008 11:26:27   
lenika
 A kar že trebuh ti otrdeva? Meni v prvi nosečnosti ni nič otrdeval in upam, da mi tudi sedaj ne bom, ker verjamem, da ni prijetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2008 11:28:33   
KOKICA32
To ti je nosečnost! user posted image

Tudi jaz sem zeloooo pogosto na WC-ju, saj nosim zelo nizko in mi user posted image na mehur pritiska.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.11.2008 11:35:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

A kar že trebuh ti otrdeva? Meni v prvi nosečnosti ni nič otrdeval in upam, da mi tudi sedaj ne bom, ker verjamem, da ni prijetno.

men je tud v prvi nosečnosti že od 4. meseca, zdej pa tudiuser posted image samo je zdaj huje se mi zdi, bolj zategne, pa bolj pogosto. tečno je, jauser posted image sam nimam kaj...tri magnezije ruknit na dan pa upat da bo boljše (mi je rekla g. včerajuser posted image )

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.11.2008 11:45:43   
Deja
Jaz sem ugotovila, da če po 19h pijem bolj malo - naprimer od 19-22 samo cca 2dl, ponoči sploh ne rabim it na WC. Pod pogojem seveda, da grem tik preden grem v poseljo na WC.
Včasih se mi je zgodilo, da sem zvečer med filmom in kokicami popila tudi po tri 3decilitrske kozarce - torej skoraj 1liter, in sem mislila ponoči da bom znorela - ker sem morala iti 3-4krat na stranišče.
Zdaj ko pa sem pitje omejila, pa je ok.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.11.2008 12:34:28   
Pacota
Ja, prav zoprno se je tako kobacat ponoci iz postelje - sploh proti koncu, ko smo ze lepo okrogle. Jaz pravim, da je to trening za vstajanje po porodu, ko bo dojencek tako zahtevaluser posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.11.2008 12:35:36   
Najaa
Kot je ena rekla - samo še slabše je. Kar navadi se, žal. user posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.11.2008 16:39:24   
xmarijanax
Jest sem tudi na začetku ful hodila na wc, potem se je malo umirilo, zdaj sem v 13. tednu in je spet kot na začetku. Sem pa slišala da so prva 3 meseca in proti koncu pač taka in da je čist normalno. Ker sem zdaj že v drugem trimestru sem se že mislila pri zdravnici oglasit da vidi če sem prehlajena ali imam kakšno vnetje mehura, kva je z mano, fak....! Kakor vidim vse pridno lulate tako da se tudi jest ne bom več pritoževala ampak bolj malo pila zvečer....uh! Lp

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.11.2008 19:26:09   
Anonimen
jaz sem v prvem tromesečju hodila kar naprej na WC, zdaj pa ko sem v drugem tromesečju pa se mi je umerilo in ponoči grem mogoče samo 2x na WC, no tretje tromesečje je pa spet isto kot prvo, kar naprej na WC, zato se kar pripravi dokler ne rodiš boš pogosti obiskovalec WC!

(odgovor članu xmarijanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2008 19:58:59   
AnciM
Punce to je samo trening za po porodu, kot je rekla Pacota. Boste videle; se boste tako navadile pokonci vstajat, da se boste še potem zbujale, ko bo user posted image že prespal celo noč. user posted image  user posted image Tako kot na žalost jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.11.2008 21:33:20   
Ploha
jaz pa nimam nekih problemov s tem, do sedaj sem šla tako malokrat sredi noči na wc,....tako da super,...verjetno pa to še vse pride,...sem pa v 30 tednu.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2008 0:28:09   
ADRIANCHY
V tretjem trimesečju sem hodila ponoči na vsake 20 do 30 min na wc , sedaj sem v zadnjem tednu in še vedno isto, s to razliko, da me zdaj otročiček še dodatno kdaj pa kdaj brcne v mehur, tko da zna bit zelo moteče. Rešitev: ponči sem budna, čez dan pa počivam.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2008 10:45:54   
karmen83
S svojimi izkušnjami te bom bolj težko potolažila, ker sem bila v zadnjem trimesečju skoraj več časa na wc-ju kot pa v postelji user posted image . Pa tudi sedaj, 3,5 mesece po porodu, sem ostala zvest obiskovalec stranišča...

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu ADRIANCHY)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.11.2008 10:47:58   
cupacups
S svojimi izkušnjami te bom bolj težko potolažila, ker sem bila v zadnjem trimesečju skoraj več časa na wc-ju kot pa v postelji . Pa tudi sedaj, 3,5 mesece po porodu, sem ostala zvest obiskovalec stranišča...

se podpišem tudi jaz

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.11.2008 18:04:00   
Bubble
Ah nič se sekirat, če so preživele vse nosečke pred nami bomo pa še me user posted image  in še tiste za nami user posted image

(odgovor članu cupacups)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.11.2008 18:10:46   
Anonimen
V nosečnosti ledvice delajo več, kot po navadi, zato pride do pogostejšega uriniranja. Nič bolezenskega! Piti tekočino in se navaditi na nočno uriniranje, ki vas bo spremljalo vse do poroda- to je moj nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?