Upsss
|
Hojla punce, javlja se nosečka nisem pozabila na vas, še vedno močno navijam, da vam čimprej uspe nič sekirat, če ni takoj, pri meni trajalo nekaj mesecev. boste pa zagledale ravno takrat, da se bo vse lepo "poklapalo" V torek sem bila na prvem pregledu pri G. Najprej šok, da se prvi UZ dela šele v 11.-14. tednu (helou, jaz pa živčna, če vse ok). POtem sem nekak preprosla ta prvi UZ, da je G sploh videla, če je v maternici - no, videla sem že svojo pikico, ki ji je bil srček sem bila tako vesela! G je pa ugotovila, da je plodek zelo majhen, v bistvu bi na dan pregleda morala biti noseča (računano po ZM) že čez 7t, sem pa bila takrat šele 6 2/7 t. Tako da sem danes točno 7 t (to računanje mi ni čisto nič jasno) Drugače se nič kaj ne počutim nosečo.. občasno me napade kakšna slabost, ampak bruhala še nisem. Prsi povečane, boleče, bradavičke tudi. Je pa res težko napovedat že pred izostankom , če je nosečnost tu ali ne.. ene veste, da je meni bilo slabo že pred izostankom , kar se mi je zdelo zeeeelo čudno (in to celo bolj slabo, kot mi je občasno sedaj). Vsekakor držim pesti za vas in močno navijam Pozdravček vsem, upsss
|