zbadanje v predelu l.jajčnika (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

miskahiska -> zbadanje v predelu l.jajčnika (29.3.2005 14:28:54)

Zivjo,

imam težavo, ki me mori že cel teden. Zbada me namreč v predelu levega jajčnika, moram ful paziti, kako vstanem iz postelje; no ko se malo razhodim je precej bolje - boli le še na malo močnejši dotik. V bistvu imam tak občutek, kot da bi si vezi nategnila.

Sem bila pri ginekologu, ki je rekel,da so najbrž maternične vezi ali pa čreva (da mam baje ful plinov).

Za kakršenkoli odgovor vam bom ful hvaležna.

LP

Dari -> zbadanje v predelu l.jajčnika (29.3.2005 14:44:48)

Mene je v petek zvečer zbadalo v predelu desnega jajčnika ko :hudicek:. sem skoraj vpila od bolečin. Pa sem šla malo na sprehod, malo sem si pomasirala pa je na srečo minilo. Ne vem, če traja že cel teden... Če ti je G rekel da ni panike, pol je ni. Mogoče imaš pa bolj občutljive vezi, al pa res tok plinov da te tiščijo :zmeden2:... Naj čimpraj mine.
LP

tincci -> zbadanje v predelu l.jajčnika (29.3.2005 15:28:53)

Mene tudi špika v levem jajčniku, včasih kar, kakšen dan nič. Je pa včasih bil ta jajčnik tudi občutljiv ob M. Baje da če ful ne boli, potem ni panike. Dobr je nehat npr s sprehodom, če začne špikat oziroma tako vstat, da ne pretegneš unga predela. po moje

muriel -> zbadanje v predelu l.jajčnika (30.3.2005 7:15:20)

pri meni bolečina sicer ni tako močna, ampak špika. verjetno pa je res povezano s prebavo, saj mine po tem, ko grem na stranišče.

Stran: [1]