kekec in mojca
|
Prijavljene so pa sledeče: 1. Freycha 2. Bubi 3. Bobek05 4. Frutka 5. Pi-kica1 6. Rubin 7. Salja 8. Kolegica od Salje 9. Jančika 10. Marogic 11. Mehurčica 12. Skamp 13. Ro-la 14. Kekec in Mojca 15. Tejči 16. N&N 17. Kamejka Sobota 20.12.2008 ob 16h v Moji piceriji na Pobrežju. Če ne poznate poti, vprašajte Marogico. Volga, da ti odgovorim, verjamem, da to ni veliko za predstavo, ampak če nas je tako malo, potem za posameznika pride preveč. Ok, zdaj nas je 17, to bi prišlo (v primeru, da stane 300 €) 17,60 € na posameznika. To je pet lutkovnih predstav v lutkovnem gledališču. A ni to malo hudo? Pa še okrog daril - danes sem dobila od Frutke idejo, ne vem pa, če bi se ostale strinjale. Glede na to, da naši otroci dobivajo res veliko daril, kaj če bi letos DM podaril samo sladkarije? Sprašujem zato, ker smo mi to lani doživeli na sindikalnem DM, vsak otrok je dobil vrečko bonbonov in naš še dlje časa ni mogel pozabiti, kako dobri so bili (itak, da so bili navadni karamelizirani bonboni, taki ki jih sicer sploh pogleda ne, ampak ti so bili od DM! ). Ne vem, samo predlagam. Da ne bi bili drugi otročki žalostni, ker je eden dobil bagerja, drugi pa samo karte. Pa itak, da same kupite sladkarije in jih zapakirate... Ne zamerit, ker se pač letos ne javim zaradi tega, ampak z N&N sva nekatere lani res morale lovit okol denarja in čeprav smo se fiksno zmenle za datum, kdaj naj bo denar nakazan oz. poslan, se tega niso držale. Enostavno se mi ni za takšno ali podobno igračkanje to ali katero koli drugo leto. Če pa se druga javi, pa ji z veseljem prepustim ta užitek. Upam, da razumete.
|