Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca Marogica, koliko pa pride predstava in DM? Ne vem še točno, ker mora mož pogledati, katera bi bila primerna, saj bi bilo vse skupaj zunaj, ker je noter premalo prostora za predstavo IN ljudi....pa še boljše bi bilo nekaj bolj "dinamičnega", saj imamo hmmm....živahne otroke, ali ne? Tudi za DM še nisem vprašala, ker nisem vedela, če je to sedaj definitivno ali ne. Jutri bom vedela več. Imam idejo, da bi dali darila kar pod pravo smrekico, ki je osvetljena (tam blizu igral, če se katera spomni), bi bilo mogoče fajn, če bi naredili kakšne pakete, kamor bi dali darila, da bi izgledalo tako "pravljično"...kaj pravite? Saj paket lahko naredimo iz škatel za čevlje in jo zavijemo ali pa že kupimo narejene... Kar se denarja tiče, pa bi prosila, da se mi letos nakaže, ker jih potem nekaj ne pride...vsota se pa razdeli na vse..in tiste, ki niso prišle, seveda tudi niso plačale...logično. Tisto razliko sem lani krila jaz....brez problema...vendar, če bo letos predstava(upam, da se bo našla kakšna primerna) je seveda znesek tudi višji...na družino... Pa tudi težko je v tisti gužvi z listkom v rokah letati in spraševati, kdo še ni plačal.... Koliko pa ste pripravljene sploh dati na družino? Kolikor je mož omenil, se cene predstav gibljejo nekje med 300 in 400€. Ker če je to preveč...potem je sploh brezveze, da se o tem dalje pogovarjamo...Tako, da razmislite, če vam to ni preveč....dodati je treba še darila, pa znesek za Dedka Mraza, ki je sicer resnično majhen, pa vendar.... Napišite, kaj mislilte...in to čimprej.....