rožice (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

jaz99 -> rožice (29.3.2005 12:41:36)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

No zdej je pa res že čas za rožice. A je katera že dobila tiste rožice prek kataloga. Jaz jih dobim šele čes 14 dni pa me zelo matra kakšne so tiste ki jih dobimo v čebru ( 60 ) in če je kej označeno kaj dobiš ,gdaj jih sadiš ,koliko časa cvetijo in podobno.

Hvala za odgovore!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.3.2005 12:43:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> rožice (29.3.2005 12:44:05)

Tašča tudi čaka te rožice!

:rozica: :rozica: :rozica:

TARA in MAJ -> rožice (29.3.2005 12:57:03)

baje :rozica::rozica::rozica:obožujejo glazbo,zato čim več petja ko jih boste zalivale.

LEP POZDRAV:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Blink1 -> rožice (29.3.2005 16:11:46)

Kerega kataloga???

Moja tašča je nekaj dobila...v takem čebričku...A je to to? Moram jutri vprašat:zmeden2:

jaz99 -> rožice (30.3.2005 9:43:04)

ja to je to! DEj vpraši ker me res zanima. Jaz jih dobim šele čes 14 dni, toda jih mislim dat naprej moji mami pa me zanima če so za kej te v čebru

Za odgovor ti bom resnično hvaležna

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]