Znižano plačilo vrtca (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

Pingvinčica -> Znižano plačilo vrtca (18.11.2008 16:35:31)

Zanima me ali v vaših občinah vpliva višina kredita (za prvo reševanje stanovanjskega problema) na višino plačila vrtca?

kakteja -> RE: Znižano plačilo vrtca (18.11.2008 16:37:56)

V Litijski občini jih ne zanima kok kreditov maš, to je tvoj problem. Mož ma dva kredita, pa jih ne upoštevajo pri izračunu. Pozdravček

lukec -> RE: Znižano plačilo vrtca (18.11.2008 16:58:57)

Pri nas ne.

K_a_t_i -> RE: Znižano plačilo vrtca (18.11.2008 19:15:41)

Ljubljana, ja. Ob predložitvi 10cm dokumentacije si lahko znižaš plačilni razred za enega.

Pingvinčica -> RE: Znižano plačilo vrtca (18.11.2008 19:57:48)

No ker men je to mal skregan z logiko saj to v bistvu je denar, ki ga ni. Pa ko že dajo tolk na mlade družine se mi zdi, da bi blo fajn kej v tej smeri narest. Pa tudi kredit kar dobro zmanjša proračun večine mladih družin.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

frutka_ -> RE: Znižano plačilo vrtca (18.11.2008 20:25:17)

V MB ne!

Gordana-3 -> RE: Znižano plačilo vrtca (19.11.2008 7:19:57)

v celju tudi ne. zato pa celjska občina da popust 9,09 % vsem, ki so iz občine celje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

lion -> RE: Znižano plačilo vrtca (22.11.2008 20:55:33)

Mene pa nekaj drugega zanima pa ne bom odpirala nove teme.

Vem, da je do 15.11. potrebno oddati vlogo za znižano plačilo vrtca(seznanila sem se danes).-ali to še lahko storim?

Hči imam namen dati v vrtec sept.2009-vloge za sprejem sem že oddala v željene vrtce.

In zanima me ali je v vsak vrtec potrebno oddati vlogo za znižano plačilo ali pošlješ na MOL, ker oni to obravnavajo (sem iz Ljubljane)

Ali moraš to vlogo nesti v potrditev delodajalcu?

Vem, da imam čudna vprašanja ampak nimam pojma o teh stvareh.

Hvala za odgovore in pomoč.

komarka -> RE: Znižano plačilo vrtca (22.11.2008 21:40:54)

Vlogo je treba oddat najkasneje en mesec(če s eprav spomnim) pred vpisom v vrtec- vsekakor pa imaš do septembra še čas.

V Lj želijo, da vrtec odda vse vloge skupaj-tako da jih daš v ravnateljici vrtca.

Nekaj so spremenili obrazce in ni treba vec da delodajalec potrdi, ampak prilozis kopijo plačilnega lista za zadnje tri mesece(to bodo zate najbrz maj, junij in julij). Je so pa mojmemu mozi v slzbi postempljal kopije - za vsak slučaj.

sicer pa se pozanimaj v vrtcu, kjer bo hci sprejeta-bodo zihr vedl povedat.

jakaracman -> RE: Znižano plačilo vrtca (22.11.2008 22:56:24)

V Lj meni niso odobrili.So napisali, da kljub kreditu nismo socialo ogroženi[sm=hudicek1.gif]Plačujemo 8 razred.Če bi bila s kreditom socialno ogrožena ga sploh ne bi jemala, a ne?

lion -> RE: Znižano plačilo vrtca (23.11.2008 14:09:04)

Komarka hvala za pomoč.

Se pravi, če prav razumem, jaz bom nekje aprila zvedela kam je hci sprejeta v vtec (upam, da bo kam), potem pa dam v dotični vrtec vlogo za znižano plačilo vrtca.

L.p.

benika -> RE: Znižano plačilo vrtca (23.11.2008 16:28:01)

Se pravi, če prav razumem, jaz bom nekje aprila zvedela kam je hci sprejeta v vtec (upam, da bo kam), potem pa dam v dotični vrtec vlogo za znižano plačilo vrtca.

Vloga za znižano plačilo vrtca se mora oddati najkasneje do 15. avgusta. Oddaš jo pa na občini ali v vrtcu, če je taka navada.

benika -> RE: Znižano plačilo vrtca (23.11.2008 16:31:43)

Nekaj so spremenili obrazce in ni treba vec da delodajalec potrdi, ampak prilozis kopijo plačilnega lista za zadnje tri mesece(to bodo zate najbrz maj, junij in julij). Je so pa mojmemu mozi v slzbi postempljal kopije - za vsak slučaj.

Nič ni potrebno prilagat plačilnih list (razen v primeru, če nisi bila  v letu 2008 zaposlena celo leto). Tako ali tako moraš v vlogo vpisat podatke iz dohodnine.

Lion, še na nekaj bodi pozorna pri oddaji vloge. Ker jo boš oddajala prvič, mislim, da moraš vpisat noter podatke za leto 2007 in ne 2008. Vsaj jaz sem morala lani avgusta vpisat podatke za leto 2005 in ne 2006. 

komarka -> RE: Znižano plačilo vrtca (25.11.2008 11:29:59)

Kot pravi Benika je rok 15. AVGUST- ker vecina zacenja septebra. Če bo šla prej se to premakne naprej, če pa kasneje pa tudi na kasneje.

Glede krediotv so se nekaj "pogajali" tko da se pozanimaj na občini.

Stran: [1]