Pacota
|
Moja je dr. Lucija Kuder. Je izredno sproscena, toliko, da se ne tikas z njo, se samo smeji, zelo uposteva zelje pacientk, ce te je strah te se dodatno pregleda, pa kmalu spet naroci, jaz sem imela veliko tezav in je vse obvladala in umirila, vzela me je preko vrste, ker sem imela strogo lezanje, ce zelis ti rada zrihta EA, vedno ti da ful slikic (imam jih vsaj 20, tudi 3D), je dober kirurg (pri meni so zelo dvomili o uspesnosti posega, pa ga je izvedla 1a. Glede na to, da sem precej casa prezivela v bolnici lahko pohvalim se: dr. Aleksander Sikosek (ne vem, ce ima ambulanto, glede na to, da je predstojnik, je pa zelo prijeten, se posali...), dr. Čuić (umirjen, prijazen, nezen, se rad kaj posali, si vzame cas, te po potrebi pomiri...), dr. Tončka Završnik (umirjena, dosledna, resna a prijazna in si za pacientko vzame veliko casa, vse v miru razlozi), dr. Janko (sproscen, zabaven, natancen, prijazen), dr. Turkota (umirjen, se ti posveti), dr. Ksenija Pelkic(nekateri je ne marajo zaradi resnosti in redkobesednosti, je pa strokovnjakinja in ti tudi vse pove, ce jo vprasas, je resna a dodledna, ni panicar.Mene so npr. lani hoteli cistit in ona ni dovolila, potem se je izkazalo, da je imela prav). Naj povdarim, da so mnenja o teh dr. zgolj moje izkusnje, da me ne bo katera linčala.
|