MašaS -> mejl za lunino ovulacijo (30.3.2005 7:07:51)
|
Ja, če računaš oboje po enem koledarju oz. oboje po npr. omenjeni internetni strani. Pri meni je npr. podatek naslednji: po našem koledarju sem se rodila cca. 7 ur po zadnjem krajcu, torej imam vsak mesec L.O. 7 ur po zadnjem krajcu (ta mesec je moja L.O. tako 2.4.). Po koledarju na omenjeni internetni strani (ki je pripravljen za ZDA, če se ne motim) pa sem bila rojena 2 dni po zadnjem krajcu in imam (po tem istem koledarju) ravno tako L.O. 2 dni po zadnjem krajcu. Se pravi v tem mesecu enako na 2.4.! No, kaj hočem povedati? To, da ni važno, po katerem koledarju računaš, važno je le to, da uporabljaš ISTI koledar za dan svojega rojstva in izračun luninih ovulacij!! Samo tako dobimo pravilen rezultat. Mimogrede, meni so na MON izračunali ravno tako - 2.4.! Zdaj pa bi vas iz vsega srca prosila, da še zame držite :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:, kajti dnevi za :sloncek: naj bi se začeli 3 dni pred L.O. in to je danes!!!!! :bravo: :)- Na :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: :sloncek: ! MašaS
|
|
|
|