Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
1.rojstni dan- vabila,povabljeni,... 29.3.2005 12:37:22
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
Čarobno leto je skoraj za nami, jaz princeska,ati,mami, pa uživali smo z Vami. Sedaj ko sem že velika punca, ki zelo rada afne gunca, še malo počakam, da bom shodila, in že cele stavke govorila. Ker mam rada dobro družbo In otroke, ki ne hodijo v službo, Želim da boš ob meni, da pojemo torto veliko, in da naredimo še eno spominsko sliko. Zato vas vabim ? aprila ob 15. uri, da se v ? dobimo, da skupaj malo zaplešemo in se poveselimo! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: piknik zunaj bo vredu povabiš pa seveda tudi starše če pa se med seboj nemorejo pa njihov problem saj bojo prišli na RD.k vnukinji:rozica:
|
|
|
|
1.rojstni dan- vabila,povabljeni,... 29.3.2005 12:46:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Tara hvala! Daj prosim samo priredi,ker že hodi! 1000 x hvala! l.p. Tassy p.s: glede staršev si pa fajn napisala
|
|
|
|
1.rojstni dan- vabila,povabljeni,... 29.3.2005 12:52:15
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
...................... še malo počakam,do aprila da bom vabila razdelila. namesto tistega ko hodi pa napiši tole,če ti je všeč drugač pa se kej spomni sama. pa lepo praznovanje:torta::darilo:
|
|
|
|
1.rojstni dan- vabila,povabljeni,... 29.3.2005 13:51:24
|
|
|
|
SANDY
|
ooo to je pa moja pesmica...ha, sem pesnik :)-:)-
|
|
|
|
1.rojstni dan- vabila,povabljeni,... 29.3.2005 15:45:17
|
|
|
|
Urša
|
No, a vidš Sandy, nč nisi zaščitla z avtorskimi pravicami, zdej pa maš! :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?