n€na -> RE: pap 2 (18.11.2008 17:46:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Nič paničarit, ni hudo. Meni so 2 leti jemali brise, ki so bili zmeraj z nekimi spremembami, nato sem imela lani odščip in po odščipu LLETZ (laserska odstranitev predrakavih sprememb). Sedaj mi bojo pa še dve leti jemali brise, da bojo ziher, da je vse ok. Vse skupaj pa nima nekega vpliva na nosečnost. Spodaj še link, kjer je bilo že govora o tem. http://www.ringaraja.net/forum/Bris_materni%C4%8Dnega_vratu_%2D_rezultat/m_1722838/tm.htm evo, pri meni je bilo enako pri meni je bilo podobno, s tem da sem jaz tik pred operacijo zanosila. Med nosečnostjo sem hodila v Ljubljano, k enemu ginekologu, ki je spremljal moj Pap, ki je bil že najhujša oblika C4. Rodila sem normalno in po porodu sem odšla na operacijo LETZZ, po tej operaciji pa sem dobila najlepši izvid. Vse je bilo OK in kot da nikoli nebi nič imela. Mi je ginekolog rekel, da lahko grejo te celice pri porodu stran. Sedaj hodim na kontrole vsake 6 mesecev in po dveh letih bom hodila na kontrolo vsako leto. Zato nič bat.
|
|
|
|