roth -> RE: pozitiven test, nobenih znakov? (4.1.2009 16:43:33)
|
vidim da ste vse nosečke ok,tudi jas sem ok čeprav sem v štartu paničarila.Ta teden grem na preglet da vidim če že pikica bije in da vidim v katerem tednu sem, pomojem izračunu grem v 7 teden.Joškice bolijo pa spet ne bolijo,imam bol polne pa se mi zdi kakšen dan da so majn polne,bradavičke se mi zdi da so mi malo potremnele,tu pa tam me pot popkom malo spika pa v maternici malo krči ampa to vsak dan enkrat pol pa ok,slabo mi je najbol ponoči od ene zjutraj v presletkih do četrte ure pa potem čez dan spet v presletkih ampak ni prehudo.Zredila sem se 2 kili tko da sem opazila bom morala pazlivo z hrano jedla bi skos najbol mi paše kislo in taka bol močna hrana pasul golaž itd,za kebab z veliko čebule mmmm njam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].Je pa res da sem pred 2 letoma imela spontani ss,pa dve leti trudili pa klomifen,pa inekcije itd,tko da me je kr fajn strah da nebi bilo kaj narobe spet tokrat.Lepo se imejte nosečke pozitivne misli,pa bo vse ok.PAPA
|
|
|
|