Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 2.1.2009 13:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest sem 26. izvedela, da sem noseča. Znakov nimam nobenih, si jih pa tud ne želim. Mal sem (no fejst) sitna na momente, križ čutim to je pa vse. In prav vesela sem, da je tko. Grem 11. na službeno pot pa bi blo kar zoprno če bi bruhala po avionu in sestankih.
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 4.1.2009 16:43:33
|
|
|
|
roth
|
vidim da ste vse nosečke ok,tudi jas sem ok čeprav sem v štartu paničarila.Ta teden grem na preglet da vidim če že pikica bije in da vidim v katerem tednu sem, pomojem izračunu grem v 7 teden.Joškice bolijo pa spet ne bolijo,imam bol polne pa se mi zdi kakšen dan da so majn polne,bradavičke se mi zdi da so mi malo potremnele,tu pa tam me pot popkom malo spika pa v maternici malo krči ampa to vsak dan enkrat pol pa ok,slabo mi je najbol ponoči od ene zjutraj v presletkih do četrte ure pa potem čez dan spet v presletkih ampak ni prehudo.Zredila sem se 2 kili tko da sem opazila bom morala pazlivo z hrano jedla bi skos najbol mi paše kislo in taka bol močna hrana pasul golaž itd,za kebab z veliko čebule mmmm njam .Je pa res da sem pred 2 letoma imela spontani ss,pa dve leti trudili pa klomifen,pa inekcije itd,tko da me je kr fajn strah da nebi bilo kaj narobe spet tokrat.Lepo se imejte nosečke pozitivne misli,pa bo vse ok.PAPA
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 4.1.2009 17:05:15
|
|
|
|
tejčit
|
Čestitke za .Po kolikem času ste delale test meni zdaj zamuja štiri dni
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 5.1.2009 7:57:23
|
|
|
|
roth
|
Jaz po štirih dneh zamude in pokazal je ful ,ker pa nisem verjela sem naredila še tri in vsi , ,znakov pa dobenih
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 5.1.2009 10:35:20
|
|
|
|
tejčit
|
Roth in kako se počutiš.Jst bom šla vrjetn kar danes delat test
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 5.1.2009 16:49:04
|
|
|
|
druga
|
čestitke roth in tejčit
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 5.1.2009 17:18:33
|
|
|
|
tejčit
|
Sporičam vam da sm od danes frišna .Pred dvema urama sm naredila test CB. saj ne morem vrjet
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 6.1.2009 20:00:41
|
|
|
|
roth
|
Tejčit, ,za ,zdaj pa uživaj v ,jaz imam preglet v četrtek ob 15h tko pa bomo vidli,napihjen trebuh imam za 5 mesec ne za 7 teden malo me je danes špikalo ampak ni težav,prdim ko velika a joj
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 6.1.2009 20:22:35
|
|
|
|
tejčit
|
Roth tudi tebi zdravo nosečnost.Maš ti zdaj prvi al drugi pregled
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 6.1.2009 20:25:42
|
|
|
|
bubika86
|
roth za nosečnost, tudi jaz sem delala test pred enim tednom in je bil pozitiven pa še zdaj ne morem verjeti da je res, v ponedeljek imama 1. pregled pri ginek. in dokler mi še tam na UZ ne potrdi še kar ne morem verjeti. drgač sm pa tudi že kar napihnjena nobene hlače ne morem zapeti, pa isto prdim skoz groza skoz morm na wc hodt. pa tut špika me občasn v trebuhu. tkole je ja......
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 6.1.2009 20:27:43
|
|
|
|
tejčit
|
bubika tudi od mene.Pol smo kar na istem začetnice
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 6.1.2009 21:04:29
|
|
|
|
bubika86
|
tejčit- čestitke tudi tebi !!!!! lepo in zdravo ti želim! jaz pa kr ne morem verjeti da mi je končno po 5 mescih uspelo.
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 14:13:03
|
|
|
|
roth
|
Prvi pregled,ker sem test delala 17,12,08,potem pa tko prazniki itd,tko da jutri imam pregled bomo vidli kaj bo lepega,že komaj čakam in upam da bo drugače ko pred dvema letoma,ko je prišlo do odmrtja ploda v šestem tednu,smo se sedaj dve leti matrali z polno paro.
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 14:29:45
|
|
|
|
Kepica83
|
ROTH čestitke čudovito nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 15:21:54
|
|
|
|
tejčit
|
Roth čestitke še enkrat lepo nosečnost ti želim jst mam pa zdej ob petih pregled
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:05:17
|
|
|
|
druga
|
tejčit....poročaj kako je bilo
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:07:54
|
|
|
|
tejčit
|
Ja bom takoj k pridem domov sm mal živčna
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:08:44
|
|
|
|
druga
|
ne bit živčna...to ni vredu za nosečko saj bo vse ok, boš vidla
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:12:50
|
|
|
|
tejčit
|
Prvi pregled je pa mal je smotano ampak bo.Ok se javim grem pod tuš. Me zanima kaj bo rekel moj sinček kristjan je star pet let mu nisem še povedala. po moje bo ful vesel
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:17:15
|
|
|
|
druga
|
iiii....bo dobil bratca ali sestrico....po moje bo zeloooo vesel, da bo lahko starejši bratec
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:20:31
|
|
|
|
tejčit
|
Apri vas mate že kaj
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:23:25
|
|
|
|
druga
|
pri meni??? ne nimava še otrok....zato pa že komaj čakava
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 16:44:18
|
|
|
|
Kepica83
|
tejčit fajn zrihtaj pri G. pa takoj poročaj ko prideš. Pa kakšno slikco zravn prinesi
|
|
|
|
RE: pozitiven test, nobenih znakov? 7.1.2009 18:32:40
|
|
|
|
tejčit
|
No pa sm nazaj sm v petem tednu sm dobila slikico vrečkico je videt naslednji pregled mam 2.2 takrat bom dala vodo pa kri.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.