|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 9:21:24   
Majči
Mene pa zanima ali sedaj v nosečnosti pijete kaj magnezijeve šumeče tabletke raztopljene v vodi? Meni so nekatere svetovale da vsaj eno na dan! Glede na to, da sev blizu 9 tedna, mi enostavno ne paše to piti in se prav silim, da spijem. So pa tiste od Krke, v roza škatlici. Ali pijete morda katere druge?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:36:28   
tascha
Magnezijeve tabletke v v odi sedaj pijem zadnje dva meseca zaradi krčev. :metulj::metulj:

In to eno na dan. je čisto zadosti, glede na to, da se tudi jaz s pijačo zadnje čase bolj silim!!

kupila pa sem kart tiste v DM okus limona!!

:metulj::sloncek::metulj::sloncek::metulj::sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:39:01   
bobek05
Pa pomagajo proti krčem? Mene zadnje dneve kar precej mučijo krči (krvaveva izcedka pa nimam)...

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:46:35   
Blink1
Meni je G priporočila CaC500 šumeče tabletke za nosečnice. Krči so izginili kot bi mignil. Je pa rekla, da jih imam zaradi pomanjkanja kalcija:zmeden2:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 10:54:44   
bunkica
Oj!Jst sem pila tiste iz mulerja,so ful poceni pa dobre.Men so ble dobre.Pa še te sem uporabljala:multivitaminske,vitamin c,železove,...

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 11:08:40   
Blink1
Jaz pa takrat nisem upala...če pa na vseh piše da nosečnice ne smejo:zmeden2:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 11:08:52   
Blink1
ampak po moje škodit ne morejo:rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 12:50:32   
Anonimen
Ko sem bila v bolnici so mi vse tri dni dajali po eno magnezijevo šumečo tableto in rekli da jo pijem tudi doma.

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 17:43:37   
pravljica
baje magnezijevih tabletk ne moreš nikoli preveč vzet...kar telo ne porabi, se izloči...jaz jemljem 3 na dan, lahko bi tud več...ampak krče imam pa vseeno :zmeden:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Magnezijeve tabletke
29.3.2005 20:39:57   
ninamarko

Čao punce,

jaz sem imela že krče v 30.tednu in pijem precej Donata kar prav tako pomaga, ali pa 300g magnezija na dan, nikoli ga ni preveč.

Srečno, :kuza:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Magnezijeve tabletke
30.3.2005 10:20:34   
pika78
Tudi jaz pijem Donat in pa eno Mg tabletko na dan (po navodilu G, sem jih pa kupila kar v Dm). Sej škodit ne morejo, če pa pomagajo proti krčem, pa ne vem - ker me je 3 dni nazaj ponoči v meča zagrabil tak krč, da imam še danes grozen muskelfiber".
LP, Pika 30t

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?