Lari -> Možganska kap (17.11.2008 13:38:19)
|
Oj. Imam eno vprašanje. Včeraj se mi je nekaj čudnega zgodilo. Listala sem ene revije, in ko je minilo ene pol urce, sem imela občutek, da imam desni uček solzen in da si ga moram obrisati, vendar je bil uček čisto suh, plesale pa so mi barvne zvezdice, ampak samo pred desnim učem. Na lev uček sem čisto dobro vidla. Potem sem se malo ulegla, se mi je malce vrtelo, potem me je začela glava rahlo boleti, ampak ni bilo nič posebnega, ker imam drugače migrene in sem mislila, da se kaj pripravlja. Kar pa me je potem zaskrbelo pa je, da ene 10 minut nisem mogla povedati, kar sem si v glavi zamislila. Torej, v glavi sem imela, da bi nekaj povedala, pa enostavno nisem mogla tega izustiti, ampak sem ali jecljala ali pa kar nekaj blebetala. Vse to je trajalo skupaj kakšno urco, potem je bilo pa ok. Le glavobol me še drži, tudi danes, ampak je res rahel. In sem se res prestrašila, ker sem šla mal na net in sem te znake prebrala pod znaki možganske kapi. ALi ima mogoče katera kakšno izkušnjo? Jaz sem namreč bolj ciljala na migreno. Zdaj sem pa čist prestrašena. Hvala za pomoč.
|
|
|
|