Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 19.11.2008 7:46:10
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka Ja, mi imamo novo sedežno, ki ni usnjena...pa spalnica je tudi čisto frišna z enim hudim jogijem. Če bo moj vd mož prebral vaše izkušnje, bom pomojem do poroda izgnana z vseh vpijajočih površin Joj, midva tudi čist nov jogi. Šment. Upam, da ne bo ponoči.
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 19.11.2008 7:57:19
|
|
|
|
Splet.Ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka Ja, mi imamo novo sedežno, ki ni usnjena...pa spalnica je tudi čisto frišna z enim hudim jogijem. Če bo moj vd mož prebral vaše izkušnje, bom pomojem do poroda izgnana z vseh vpijajočih površin Joj, midva tudi čist nov jogi. Šment. Upam, da ne bo ponoči. A bi vseeno raje med šopingom? Hecam se.
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 19.11.2008 9:08:33
|
|
|
|
lenika
|
V porodnišnici in sicer še na oddelku.
|
|
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 19.11.2008 10:53:34
|
|
|
|
tiamia
|
Doma, kot da bi me nekdo s kakšnim vedrom zalil...
|
|
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 19.11.2008 11:27:24
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka Ja, mi imamo novo sedežno, ki ni usnjena...pa spalnica je tudi čisto frišna z enim hudim jogijem. Če bo moj vd mož prebral vaše izkušnje, bom pomojem do poroda izgnana z vseh vpijajočih površin Joj, midva tudi čist nov jogi. Šment. Upam, da ne bo ponoči. A bi vseeno raje med šopingom? Hecam se. Joj, pa nov avto tud!!! Tako da med vožnjo tud ne sme!!! Zdaj pa skoraj raje šoping izberem. Al naj plenice zdaj nosim????
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 19.11.2008 19:08:01
|
|
|
|
poli*
|
Ponoči me je nekaj požgečkalo in zato sem se zbudila. čez nekaj sekund se je vlilo iz mene- ker sem hitro vstala, voda še ni čisto premočila pižame.
|
|
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 20.11.2008 10:02:39
|
|
|
|
Mesečnica
|
Pri prvem sem se sredi dopoldneva odločila, da grem še malo spat. Komaj sem se dobro namestila v postelji (saj veste, trebuh ), mi je v trebuhu naredilo pk in to je bilo to - voda je začela odtekati. Kakšno minuto kasneje je prišel že prvi popadek. Rodila sem pa šele čez 10 ur. Pri drugem sem zvečer po dnevniku sedela na kavču, mož je ravno pripravil večerjo, samo za malenkost sem se presedla (za kakšen centimeter), pa se je samo ulilo ... niti grižljaja nisem uspela spraviti v usta . Popadki so se pojavili šele kakšno uro kasneje, na poti v porodnišnico. Voda mi je odtekala vso pot do porodnišnice, v sprejemni ambulanti, v porodnem bloku ... Toliko jo je bilo, da je še babica otročku z roko odmikala glavo v porodnem kanalu, da je mimo tekla ... kar ni bilo konec tega odtekanja . Rodila sem pa šele 9 ur po tem, ko mi je voda začela odtekati, bi pa še kasneje, če mi ne bi dali nekaj umetnih popadkov.
|
|
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 20.11.2008 10:19:40
|
|
|
|
Miška2006
|
V restavraciji.......na srečo ni noben opazil
|
|
|
|
RE: Kje vam je odtekla plodovna voda? 20.11.2008 10:33:11
|
|
|
|
karmen83
|
V porodni sobi mi je G predrl ovoje. Čez uro in pol sem že objemala svojo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?