Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako jih oblečete za vrtec?? 26.11.2008 17:48:56
|
|
|
|
*andy*
|
Moj je star skoraj pet let in do zdaj še ni imel žab.Ko gre v vrtec mu oblečem hlače,spodaj spodnjo majco kratkih rokav,pulover in nogavice.Ima pa že zimsko jakno,kapo ter rokavice.Za žabe pa bo še malce počakala,saj še ni tak mraz.
|
|
|
|
RE: Kako jih oblečete za vrtec?? 27.11.2008 20:41:45
|
|
|
|
Marelica
|
Dobra tema, tudi jaz se skoz isto sprašujem... No, zdaj ko so T padle že pod nulo, meni sploh ni vprašanje za bundo. Še mene zebe, če je nimam. Žabic pa jaz tudi še nisem oblekla, ravno iz razloga, ker so več notri kot zunaj in jih tudi doma ne nosita v hiši. Pa še prav tople igralnice se mi zdijo. Za zunaj sem ju pa jaz že prej kar bolj oblačila - take nepremočljive hlače čez trenerko, da mi potem ni treba skoz ju opominjat, kje lahko pa kje ne se vsedeta. Ker ko so bile rose, se hlače hitro zmočijo, ko se mali zatopijo v svojo igro. Pa naš tamali je mimogrede na kolenih, ko je ravno prav shodil. Sem za malega tudi ene take dežne hlače imela v vrtcu v garderobi in po umazanem vidim, da so mu jih kar oblekle. Ta teden sem jih pa ravno zamenjala za zelo tanek spodnji del kombenizona. Saj to je en dva tri oblečeno, pa so lahko potem brez skrbi, če se jim kam vsede. Tavečji pa tudi še nisem nič pod hlače oblekla, edino zdaj sem izločila tiste tanjše hlače in začela z podloženimi (pa ne tisto na debelo podloženo). Za konkretno zimo pa imam tudi v mislih kombenizone, prej kot žabe. Moram malo povprašat, kakšna je praksa. Meni je pač to najbolj praktično... Kaj pa obutev? Mi smo ta teden že presedlali na škorenjce. Sem opazila, da sta imela prav zmržene nogice že v usnjenih čevljih/teniskih. Se mi zdi, da je glavno, da so nogice na toplem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?