Ljubljančanke oz. Primorke - pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


Andre -> Ljubljančanke oz. Primorke - pomoč (17.11.2008 11:24:36)

Pozdravljene! V petek grem s hčerko na pregled v Valdotro (Ankaran), nazaj grede bi se pa ustavile še v Ljubljani v BTC-ju. Zdaj pa vas prosim za pomoč, kje oz. na katerem izvozu naj grem s primorske strani dol z avtocesta, da najlažje in najhitreje pridem v BTC. Z naše dolenjske strani bi šlo, s primorske pa nimam pojma[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Je katera tako dobra, da mi pomaga, da ne bi preveč krožila po Ljubljani? Vnaprej hvala.




copka -> RE: Ljubljančanke oz. Primorke - pomoč (17.11.2008 12:27:00)

Ko gres mimo cestninske postaje Log, imas cez par kilometrov razcep Kozarje- desno gres proti centru in dolenjski, levo pa proti Kranju itd. Ti gres levo in se kar nekaj casa vozis, gres mimo izvozov: Brdo, pa Podutik, pa Dravlje, Siska, ene industrijske cone, pa Bezigrada, pa rondoja Tomacevo in ce se ne motim je naslednji izvoz Nova Jarse in na tem izvozu gres ven. Na semaforju gres desno in na levi bos kmalu zagledala City park. Najbolje, da kar tukaj parkiras v garazni hisi. Lahko gres skozi City park in na drugi strani se zacnejo vse te hale BTC-ja.




Andre -> RE: Ljubljančanke oz. Primorke - pomoč (17.11.2008 13:02:48)

Copka, najlepša hvala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]