šola za starše (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

sye -> šola za starše (17.11.2008 11:15:36)

Punce,

kdaj ste se začele prijavljati v šolo za straše? Sem v LJ, pa sem slišala da je tukaj kar gužva in se miraš prej prijavit, sem v 22.tednu.

vilincka -> RE: šola za starše (17.11.2008 12:30:22)

Če se prav spomnim, sem šla ene dva tedna pred pričetkom šole za starše v porodnišnico v sprejemno pisarno po neke nalepke v zvezi z zdravstvenim zavarovanjem. Te nalepke potem oddaš predavateljici prvič, ko prideš. Mislim, da se nisem nič posebej prijavljala. Samo poklicala sem, da so mi povedali, kdaj je prvo predavanje, potem so nam pa takrat razdelili urnik naslednjih predavanj.

čipka -> RE: šola za starše (17.11.2008 12:39:35)

v porodnišnico v sprejemno pisarno po neke nalepke v zvezi z zdravstvenim zavarovanjem.

ja, tudi jaz...tam nekje po 6 mesecu

akin -> RE: šola za starše (17.11.2008 12:43:07)

Jaz sem tudi slišala podobno, ampak sem ravno kak teden nazaj klicala in so mi rekli naj kar pridem 1. decembra. Nič si niso zapisali mojega imena ali kaj podobnega, tako da sem potem še tu na forumu tudi jaz spraševala če so pozabili ali kaj, da ne ostanem pred vrati :)
No, ampak očitno je v lj porodnišnici tako, da kar prideš. Vseeno pa verjetno dobro, da pokličeš in dobiš vse informacije. Prej greš enkrat še po nalepke, ja. Tudi za uro se nič posebej ne prijaviš - imajo 3 termine vsakič in prideš na kateregakoli.
Če pa greš v lj kam drugam - npr. zdravstveni dom Bežigrad, pa ne vem. Mogoče se je tam treba prijavit.

naia -> RE: šola za starše (17.11.2008 13:38:00)

sem v 27.tednu in bom šla zdaj decembra oz. vsaj upam, da bom sprejeta, ampak kakor vidim, ni potrebne predhodne najave...
akin, mi poveš, ob kateri uri 1.decembra se začne šola? in kje točno je to? vem, da nekje v porodnišnici...mogoče veš nadstropje, sobo?!
in kam grem po nalepke?

hvala vnaprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

akin -> RE: šola za starše (17.11.2008 14:08:11)

naia, potem se pa mogoče vidiva - na šoli ali v prorodnišnici (tudi jaz sem v 27. tednu) :)
Jaz bi vseeno še poklicala za vsak slučaj, sicer pa so meni rekli naslednje:
- 1. decembra so predavanja ob 10h, 16h ali 18h in sicer v predavalnici stare porodnišnice na Šlajmerjevi 3. Ne vem točno kje je ta predavalnica, ampak baje da v neki leseni hiškici za staro porodnišnico.   
- do takrat naj bi si priskrbela nalepke, ki jih dobiš v novi porodnišnici med 8h in 16h z zdravstveno izkaznico

naia -> RE: šola za starše (18.11.2008 8:13:23)

super...hvala...grem danes po nalepke...jaz bom zihr hodila v zadnjo skupino, ker moj dela do 17-ih...se vidimo...

Stran: [1]