|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odprta tri prste
17.11.2008 10:12:48   
Anonimen
Takole je. Sem dobra dva tedna pred PDP.

Odprta sem tri prste. CTG je v pol ure pokazal kakih 5 popadkov (ne vem, če je to pomembno, ampak tista črta za popadke je šla do malo čez 80).

Popadke zelo slabo čutim, če ne bi vedela, da so, bi jih spregledala. Samo malo mi trebuh otrdeva.

Kdaj bom šla rodit?
user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odprta tri prste
17.11.2008 10:20:32   
Anonimen
Lahko greš že jutri ali pa 14 dni po PDP-ju.
To kar ti kaže CTG in da si odprta ne pomeni nič.
Jaz sem imela poapdke od 30 tedna visoki tudi do 170 ,odprta cem 2 meseca hodila okrog in to 4 cm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2008 11:48:52   
Gordana-3
ko sem bila jaz takole, kakšna dva tedna pred rokom, mi je ginekologinja na pregledu rekla, da bom rodila čez dan ali dva. tako je tudi bilo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 12:38:27   
čipka
jaz nisem "tisto" soboto bila odprta nič, naslednji dan pa tri prste in 6 ur kasneje rodila-z umetnimi pop.-med temi 6 urami sem se odprla do 8 prstov. Aja, pa 6 dni sem bla čez rok.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 13:38:32   
srki
Toliko cm odprta in z blagimi popadki sem rodila še isti dan. No naslednji, če računam, da sem v P prišla ob 22. uri zvečer.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 14:04:38   
tikatoka
Okrog 10h zjutri sem imela slabe popadke - sama jih nisem čutila, mi je sestra povedala da se opazi naa CTG-ju, odprta bila 3 prste,
Ob 12h sem jih že začutila, okrog 16h sem se odpravila v porodnišnico,
ob 18 prišla v porodno, rodila 19.41 user posted image . Je šlo kar hitro

Srečno

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 14:06:43   
Anonimen
Spet jaz, ki sem postavila vprašanje.

Zdaj imam pa rjav izcedek. Zelo gost, kot stara kri...kot na koncu M.  

Je to lahko od vaginalnega pregleda?

Ko se mi je prvič odluščil čep, je bilo tega precej več in malo krvi je bilo pomešane med kepo sluzi...čisto drugače

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?