CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Mi smo vredu, včeraj sva bila z Markom v posvetovalnici in na cepljenju. Naš korenjaček ima 8460 g, 72 cm in obseg bučke 44 cm. Je pa prav zanimiv, kako je čez noč postal čist divji. Bolj ko ne že kar sedi, tako da ga lahko sedaj pustim tudi kako minuto samega z Janom v sobi, da se po moško pogovorita Čez dan se nekot noče več dojit, mogoče en obrok, zjutraj, zvečer, sploh pa ponoči, to pa ja, seveda. Zakaj bi mamico pustil spati GH lepo sprejema, vsaj kar se okusov tiče, edino količinsko se mi zdi, da poje vedno manj Ampak, no ja, dokler tako lepo raste.... ta prav je tale tvoj poba!!!! Tudi pri nas je bilo obdobje, ko je ful malo GH jedla, ampak je potem vse notri prinesla Ma ne vem, me je kr mal strah. Tako je bilo pri Janu, je ful zapopadel, ko je začel z GH, tako da sem po dobrem mesecu nehala dojit. Pol mi je začel pa štrajkat, pa ne pit AM in tako. Sva pol ene dva ali tri mesce morala hodit na kontrolo teže, ker se mu dva meseca ni spremenila praktično niti za gram Se mi pa zdi, da ima Mark tokrat reakcijo na cepivo, ker že dva dni nekaj tečka, pa tole s hrano, včeraj je imel cel trup v drobnih pikicah, pa tudi na mestu vboda ima fajn rdeče, čeprav otekline pa ni. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Pa Taula se že full dolg ni javla. Kje pa on tiči,a kera ve Jo bom mal spomnila na nas IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ CatJa, zlat strop v kopalnici, to mora pa res zanimivo izgledati, daj 1x kakšno fotko, mene firbeeeeeeeeeeec Bom enkrat ob priliki IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ne sprejmejo navadne kartice Activa, ampak le s čipom. Pa tud Karante marsikje ne. Jaz sem se odločla zapret vse svoje račune, vključno s poslovnim in grem na eno čist X banko, prilagodljivo, kjer je kupec kralj. Pa bom imela samo plačilno in kreditno Eurocard, ki jo jemljejo povsod. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS a Manca že stoji , no ob opori mislim ...ker NEjc če se drži roba kavča že stoji kako minuto, pol klecne, pa se spet postavi, in ne vem kakšne čeveljčke naj mu kupim, imamo ene cicibanke, samo so ful dragi, bi mu rajš zdele ko še ne hodi kupila kakšne patike z mehkejšim podplatom. Jaz mu ne bi nobenih. Ker čevlje rabi za zunaj, notri je kamot v ABS nogavičkah, pa še mišice stopal se najbolje krepijo, ko so bosi. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no estrella tole je pa moj sanjski avto (uf sanjam....) A si že gledala zadnjega James Bonda? Ga je razbil v prvih treh minutah IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem samo hotla povedat da ce bi imela hcerko in bi sla hcerka pri 15 ven z prijateljicam in bi oblekla miniko ali pa kak lep dekolte .... kaj bi ji potem sploh lahko rekla? Sedaj enim mamam se pa itak to ne zdi nic slabega ce se smrklje tako oblacijo in jih celo spodbujajo in jim kupujejo tako garderobo... Hja, sam punčke hodijo take že v vrtec, ne šele pri petnajstih. Včasih se prav čudim domišljiji kake mame, kako nakiti svojo princesko in to za v vrtec. Ko se otroc najboljš počutijo v kakih mehkih hlačah in majici... Ok, zdej moram pa nehat. Bojo itak predolge tele čreve ...