|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 5.del
18.11.2008 22:54:37   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Valentina vsak P drugač predpiše te kapljice.

Estrella a ti si tud vabila za slikce pošiljala? Jest nism nč dobilauser posted image

Seveda ne, ker te ni bilo celo večnost na rruser posted image  Sem šele danes klikala kontakte in seveda tvojga posta na tem delu ni bilo. Bom urihtala

Aja sej res. A da me ni blouser posted image user posted image user posted image  Ja pol sm pa jest sanjala, da sm blauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ne res,jest sm že kr sanjala o rruser posted image

Jaz sem sanjala Naty v banji in to brez kopalkuser posted image , ANitko in kasso. Ja to se ti dogaja,če preveč al pa premal visiš na rruser posted image Sem ti poslala.

user posted image user posted image user posted image
upam, da nisi kaj grdega sanjala o meni, glede na to, da imaš nadnaravne moči user posted image

nina7 probaj si narest kaj iz kartona ali papirja, tako naredim jaz za na torto user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
18.11.2008 22:54:50   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Trenutno sem user posted image , ker mi je škrat Majo zbudil. Joj, kako sem bila huda. Brala sem mu pravljico in ko sem začela z drugo (so kratke) me ni poslušal in seveda sem zaključila. vprašala sem ga kaj sem brala in valda ni imel pojma. Se mi zdi brezveze, da hrčkom berem pravljico in sem odšla in me je začel klicat in se jokat in to vedno bolj glasno. Sem ga hitro utišala pa še kazen si je prislužil za jutri. Nič risanke!!!

Ja Jaki ga pa biksauser posted image Kaj hočeš moj bo 6let star, pa tudi dostikrat ne ve kaj sem prebrala. Sem ga hotla učit branja(črke pozna), pa noče, sem ga hotla učit številk(jih pozna)pa ni hotel...no pa sem prepustila to delo šoliuser posted image  Enostavno se jim ne da povedat obnove. Jaz imam še danes težave, ker ne zna povedat normalno(beri: ne da bi se zviral zraven) obnovo pravljiceuser posted image

Jaz sem Gašperju danes 2x prebrala tole pravljico:
[color="#009900" size="-1"]DEDEK MARAZ
Lidija Zomer user posted image user posted image
V daljni deželi čisto na severu sveta stoji prelepa zimska hišica. V njej živi Dedek Mraz in njegovi palčki.

Pripravljajo se na novo leto, da bodo obdarili otroke, ki so bili čez leto pridni. V delavnicah, ki so postavljene poleg hiše čez leto dela polno palčkov saj pripravljajo darila.

Za punčke izdelujejo majhne dojenčke, razne zapestnice in ogrlice, barbike in še marsikaj kar imajo punčke rade.
Za fantke pa izdelujejo največ avtomobilčke, avione, tovornjake in kocke s katerimi radi ustvarjajo fantki.

Vse te igrače bo Dedek Mraz s pomočjo palčkov razdelil na novoletni dan vsem tistim otrokom, ki so bili čez leto pridni in sicer tako, da so ubogali svoje starše in bili tudi uspešni v vrtcih in šolah.
Nekateri otroci mislijo, da bodo vseeno dobili darila, četudi niso bili pridni, saj ne verjamejo, da jih Dedek Mraz resnično lahko vidi. Vendar pa ima Dedek Mraz tako izrazit vid in sluh, da natanko ve, kdaj kdo kaj nagaja. Zato otroci bodite pridni čez celo leto, da Dedek Mraz na novoletni dan ne bo pozabil na vas.

Neposredna povezava do sporočila: 702
18.11.2008 22:54:58   
kasso

A se katera sliši kaj s TamaroJ??? Kako je kaj z njo? Na njo in Bojanc, ki nas redno bere se velikokrat spomnim. user posted image user posted image user posted image  Javi se kaj Bojanc.

Danes sem jo videla na hitrco v PO, ko je ravno šla iz službe...izgledala je kot vsak po 8 urni službi...zelo utrujeno. Pravi, da nima nič časa.... zelo je naspidirana. Upam, da se bo kmalu umirila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za TamaroJ.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 703
18.11.2008 22:57:38   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

7 strani v parih urah user posted image bravo pupe 

in ti, je to vse od tebe??????

neee, samo sem mogla malo prej prečekirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
18.11.2008 22:58:49   
kasso
kaj zdej vse spiste...nič grem pa še jaz k mojemu na kavč...poslušat smrčanje
nočko

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 705
18.11.2008 23:09:45   
Aurea
user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image  user posted image    user posted image  user posted image user posted image user posted image     user posted image    - KAKO NAJ VAS ČLOVEK SPROTI DOHAJA? Mission impossible

user posted image  user posted image  user posted image

Se mi zdi brezveze, da hrčkom berem pravljico

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

SS, jaz imam tudi 2 antilopa, enega doma in enega pri mami. Res je zakon - če je popackan ga kar v bano vržem in stuširam user posted image  
Aha, vidim, da si poslala,  grem zdaj čekirat slikce user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.11.2008 7:24:46   
Estrella*
user posted image

user posted image user posted image user posted image          user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA 7 DOPOLNJENIH

IN
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image  user posted image   user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA DOPOLNJENIH 6 MESECEV

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.11.2008 7:28:28   
Estrella*
JUTRO!
 Kavica??????user posted image user posted image user posted image
Naša frača se je dojila pred pol ure in sem jo kar nazaj v posteljco položilauser posted image Sem pa lačnaaaaaaaaaaaaaaaaaa kot!user posted image !!!!

aurea: si bila pa pridna, da si se čokoladi odpovedala, je hudičevo težko!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 708
19.11.2008 7:38:23   
Estrella*
Nisem mogla verjet, da je -4stCuser posted image user posted image user posted image  Še pes ni hotel ven na pasjo potrebouser posted image
Naty, a pol si danes zraven????

Neposredna povezava do sporočila: 709
19.11.2008 7:39:30   
Naty*
Jutro!

Mene je nehal trebuh bolet, ampak bomo vidl kaj bo dons. Že dva dni me nekam čudno boli, sem misla, da bo pa zdej mogoče že user posted image  prišla, pa ni nič. No sej boljš da ne user posted image !
Estrella hvala za kofetek, ga grem spit, ker sem rahlo user posted image . Baje gremo dons na džir okol Skirce user posted image ?

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Srčekgirll, midva z Gregcem hočeš-nočeš pridno hodiva vsak dan ven ne glede na vreme - že zaradi male pike, ki gre v vrtec user posted image

Midva tudi, čeprav nimava kazga posebnega razloga. Rada sva na zraku user posted image .

barbaw a ti maš tud drug mesec rojstni dan? Kdaj pa?user posted image  S Tamaro se pa js včasih slišim (si me spomnila, jo že neki časa mislim poklicat). Ful se dobro drži in dobro zgleda, u glavnem user posted image !

Tiana ti tud? Za Anitko že vem...madonca nas pa je nekaj user posted image !

o nina pogrešana se je vrnilauser posted image Pa kje s´ti bejbauser posted image ??? Ideje za stene.... js sm vzela Disnijeve knjige, vse pregledala, našla najbolj luštno slikco pa narisala user posted image ! Žan že ma tri obroke na dan pa sva menda zadnja začela user posted image ...
no panic za čvek in risanje user posted image ... se bomo zmenle.

Naš bo letos dobil tud skromnejše darilo, ker ni več cvenka toliko(hiša ga papa), problem je, da ima tudi decembra RDuser posted image user posted image

Tole pa vem....16. user posted image !

čmrlika mi mamo hojico in jo uporabljamo en razumen čas dnevno. Še vedno je pa Žan več na tleh, kot v hojici in stolčku skupaj. Njemu je všeč, prostora mamo ful velik, js se mam pa tud za tolk skrbno mamico, da ne bom šla v njegovo škodo. Prepričevala pa o njeni ustreznosti ne bom nikogar, ker tud kontra nasvetov ne upoštevamuser posted image .

Aurea tud pri nas hranjenje ponoči še zmer pali pa tud mene zanima, kdaj se bo to nehalo???

kasso user posted image user posted image  ful luštne slikce iz srečanja user posted image !

Naty: pocajtaj seuser posted image user posted image user posted image Mene pa nekaj šravfauser posted image

Hvala ja sej je že bolš, ampak ne vem no... že dva večera zaporedoma, me je zvečer ful bolel trebuh. A pri teb je bolš? A tebe je activia zdelalauser posted image , js sm pa včeri pojedla paketek suhih sliv... da ne razlagam user posted image ...

sesil Žan se zjutraj doji dvakrat, okrog desetih dobi sadje, okrog enih zelenjavco, vmes dvakrat dojenje, ob sedmih riževa kašica, pred spanjem (petnajst do osmih) pa še dojenje. Ponoči pa itak ziza laufa user posted image . Vidim da mamo podobno kot tilči user posted image . Je pa rad čist vse user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
NATY: sem Manci pokazala slikice od tvojega Žana pa se je kar smejala zraven, tako da Žanu sporoča: zdej si ta pravi, zdej ko znaš sedet, se bova pa lažje menila iz oči v oči user posted image , ne prej ko sem te mogla nekam dol gledat user posted image
Pa hitro se "pocajtej"!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

oooo kolk bo Žan navdušen user posted image ! Zdej se bosta pa res lahk kej dogovorila tkole na višini user posted image !
Ampak veš tale naš hrošč se je res od Mance nalezel... dons spet pokonc ob 5.40 user posted image . Sej nisem zaspanka, ampak do ene sedmih mi je pa prej kr pasalo spat no. Pa včeri sta mela očitno spet oba tečen dan, js sm sumila zobke, ker si je ful dlesni drgnil pa jokal, ampak še zmer ni nič...

IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Naty*: Upam, da boš čimprej OK user posted image user posted image user posted image ...

Hvala, zdele zaenkrat je, bomo vidl, kolk časa bo trajalo.... Pa super, da se je Matevž zrihtal user posted image ! Calgel pri nas mogoče čist maaaloo nuca. Glih neki ekstra ni no...

Anitka uživajte v Čatežu!!!! (upam da nisem prepozna)

Jaz sem sanjala Naty v banji in to brez kopalkuser posted image , ANitko in kasso. Ja to se ti dogaja,če preveč al pa premal visiš na rruser posted image Sem ti poslala.

Kolk sm se pa zdele nasmejala user posted image user posted image user posted image . A to smo ble skupi not al kaj???user posted image user posted image user posted image

Čestitke Taji, Evi, Gregorju, Tilnu in Omarju user posted image user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.11.2008 7:39:57   
Anonimen
Dobro jutro,

Glede cestitk za 6 mesecev .... hmm...no mi ne damo nic na to pa ne bom nic huda ce me kar spustite...user posted image user posted image  

Vsem ostalim ki jim pa to kaj pomeni pa cestitam za dopolnjene mesece.user posted image

Cmrlika: Hojco smo ze obdelale...ce bos sla nazaj brskat pa bos nasla.user posted image  Jaz sem ultra proti.user posted image

Temperature in vreme pa bunde.... kaj cem komentirat....user posted image  Vsaj kako slikco snega mi posljite...

Jaz pa bom pozdravila vse ptice selivke ki so trenutno pri nas in se vrnejo k vam sele spomladi...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 711
19.11.2008 7:40:05   
Naty*

Naty, a pol si danes zraven????

Si me mal šibnila...ja itak da sem user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 712
19.11.2008 7:42:10   
Estrella*
Naty, barbaw ima RD na isti dan kot Anitka; bivš dan JLA. Ja okol 10.30h pridem v Logatecuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.11.2008 7:43:53   
Srčekgirll
Dobro jutro!
Najprej ena oreng user posted image za vse. Mi2 z Vidkom sva tud že vstala, pa sva mogla kr peč pržgat, da bo toplo, kr je oreng mraz.
Evo za lepše jutro pa za vse nas blondinke:
user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 19.11.2008 7:44:46 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.11.2008 7:44:01   
Anonimen
Estrella kako gre dieta?

Neposredna povezava do sporočila: 715
19.11.2008 7:48:02   
Estrella*
Naty: ne vem kje smo pravzaprav bili, ti si enostavno kot Merlyn Monro poležavala v banji s peno in razlagala, da moraš še nujno k frizerjuuser posted image Pol smo bile pa pr frizerju ......To sem sanjala že kar nekaj časa nazaj, kmalu po kasso in Anitkiuser posted image
Jaz razumem, da sanjam ljudi, ki jih poznam, ampak Anitke še v življenju nisem videla, v sanjah pauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
19.11.2008 7:49:26   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Dobro jutro!
Najprej ena oreng user posted image za vse. Mi2 z Vidkom sva tud že vstala, pa sva mogla kr peč pržgat, da bo toplo, kr je oreng mraz.
Evo za lepše jutro pa za vse nas blondinke:
user posted image

ž

HUDOOOOO KRUTOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.11.2008 7:51:24   
Anonimen
Srcek girll....bi te lepo prosila ce se vzdrzis vicev o policajih ker imamo mi med nami eno punco ki je policistka in je zelo fejst...in ji tole ni prav nic smesno, pa ce sem cist odkrita tud meni ne...

Ker semze zadnic vprasala pa si me spregledala, da ce so vsi policisti tok butasti ne vem zakaj jih potem klicejo ljudje ko gre kaj narobe... naj si pomagajo sami a ne... Kaj ti bo pa ena budala pomagala ki ne loci ogledala od vozniske ....in tako naprej da ne bom prevec zasla itak upam that u get the point...

Vici so fajn ampak samo taki ki nikogar ne zalijo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
19.11.2008 7:51:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Estrella kako gre dieta?

Zaenkrat kar OK, čakam uro 8h, da skočim v hranouser posted image . Slado mi zaenkrat še ne manjka. Se bom pa vagala 1x tednsko, čerprav se ne bi smela. Tako je malo več nadzorauser posted image Pa ti in tvoj "ta prav "datum, si ga že našla???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.11.2008 7:53:12   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!

Evo spali smo precej bolje kot prejšno noč. Tudi Manca je pančala mislim da bolje, sej na čase se je še malce premetavala, ampak je bilo precej bolje in brez godernjanja celo božjo noč.
Vstali smo ob 6.00, ob pol sedmih smo že papcali mlečno kašo s sadjem, sedaj pa spili flašo mleka, tako da se že veslo igra na puzzlah.

Zdej pa grem malce za nazaj včerajšno debato prebrat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 720
19.11.2008 7:53:58   
Estrella*

Soncek girl....bi te lepo prosila ce se vzdrzis vicev o policajih ker imamo mi med nami eno punco ki je policistka in je zelo fejst...in ji tole ni prav nic smesno, pa ce sem cist odkrita tud meni ne...

Ker semze zadnic vprasala pa si me spregledala, da ce so vsi policisti tok butasti ne vem zakaj jih potem klicejo ljudje ko gre kaj narobe... naj si pomagajo sami a ne... Kaj ti bo pa ena budala pomagala ki ne loci ogledala od vozniske ....in tako naprej da ne bom prevec zasla itak upam that u get the point...

ah, daj no ****, saj je MARTINA že povedala, da ve kaj so vici in kaj realnost. Jaz sem tud blond, pa se zaradi blondinkinih vicev ne sekiram, ker vem, da v barvi las niso možgani tako kot ne po poklicih razdeljeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 721
19.11.2008 7:55:27   
Soncnica Sandra ***
Aja pa še to: mraz je , mi kaže da je zunaj -3,6 stopinje, prej je blo pa že skoz -4 user posted image . Kaj bo šelo, ko bo šlo takole dol:

user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.11.2008 7:55:59   
Anonimen

Estrella kako gre dieta?

Zaenkrat kar OK, čakam uro 8h, da skočim v hranouser posted image . Slado mi zaenkrat še ne manjka. Se bom pa vagala 1x tednsko, čerprav se ne bi smela. Tako je malo več nadzorauser posted image Pa ti in tvoj "ta prav "datum, si ga že našla???

Super samo da gre...user posted image user posted image user posted image

Moj pravi datum...morda 1december ce ne pa 1 januar definitivno, inshallah...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 723
19.11.2008 7:57:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Aja pa še to: mraz je , mi kaže da je zunaj -3,6 stopinje, prej je blo pa že skoz -4 user posted image . Kaj bo šelo, ko bo šlo takole dol:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  na kateri nadmorski si pa ti doma?????Pri nini je sigurno kako stopinjo manj.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.11.2008 7:59:06   
Anonimen

Soncek girl....bi te lepo prosila ce se vzdrzis vicev o policajih ker imamo mi med nami eno punco ki je policistka in je zelo fejst...in ji tole ni prav nic smesno, pa ce sem cist odkrita tud meni ne...

ah, daj no ****, saj je MARTINA že povedala, da ve kaj so vici in kaj realnost. Jaz sem tud blond, pa se zaradi blondinkinih vicev ne sekiram, ker vem, da v barvi las niso možgani tako kot ne po poklicih razdeljeni.

Tud jaz se vicom o blondinkah nasmejim...itak ni primerjave. Martini pa ni o.k ....in tud men ne bi bilo ce bi se zaceli vici o .....pssst...  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?