Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 5.del (26.11.2008 21:26:09)
|
Uf komaj sem se na hitrco prebila skozi to goro postov, pridne ste bile. No včeraj sem bila malo užaljena, tako da zavoljo miru sem se raje umaknila in prespala. Torej, kot sem napisala, rezervirano imamo od 18h naprej, jaz že zdaj povem da me pred 20h ne vidite, edino če mi bo uspelo miškico prej uspavat, v kar zelo dvomim Le glejte, da me bo moj stol čakal. Katy: zelo žalostno je tole s tvojim nečakom, si kar predstavljam v kakšni žalosti ste cela družina, srčno želim da operacija uspe, pa le pridi na večerjo, da se malo razbremeniš. Špelin@: ni panike, tudi name lahko računaš za prevoz do postaje, vseeno pa upam, da se vam vsem nekako rata z bibijem pripeljati. Anitka, in slavljenec: tudi vi2 se le pozdravita. Estrella: veš moja mala je pa res prava mesojedka, če se spomneš ju3 se priporočam za par kock juhce, v zameno ponujam kofi+sok+piškote+za Aljo kosilo+pa tudi tvoj želodček lahko nafutram (samo ne vem, kaj lahko ješ) Naty: kaj pa spet matra malo ritko, cvetača no ju3 pa res kofi pri meni, pliss obvesti še babysolzo Nina7: a vi se pa že v veliki banji kopate ihhh moja zgleda da se bo v roza banjica, lahko kopala do njenega 1. letakako gre sobica, bo miki miška? Barbaw:tebi je vsaj ostala dnevna, mi smo ostali brez od kar je Anja dobila sobico, pa nič zato saj smo tako večino dneva v kuhinji. Maja je pa prava damica
|
|
|
|