Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 6:07:16
|
|
|
|
ery
|
Jutro.. Joj,punce, sej vem, da me boste site, ker toliko sprašujem, ampak ne morem iz svoje kože. Spet v službi in spet se obremenjujem kaj naj kupim.. :) Ker to ni res,ne boste verjele, po obrazu sem taka kot bi imela norice...in to od vseh dobrot... No in ker so topli dnevi in tako naprej, bi rada kupila puder ali tonirano kremo za "tople"dneve in za moje mozolje :). Zdaj pa:kaj se bolj splača? zadnjič ste mi večina odgovorile, da imate tonirano kremo.. Tudi jaz jo končno nameravam kupiti, pa sedaj ne vem katero..:( Ali od Vichy ali od L Occitane ali od Annemarie borlind? Pojma nimam... Mislim pa, da je res, da se na soncu mozolji manj opazijo, če imaš tonorano kremo kot pa puder... Joj ne vem kaj mi je, ampak vseen upam, da mi boste še enkrat svetovale... Hvala pa brez zamere! :bravo: papa ery :sloncek:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 6:32:39
|
|
|
|
SANDY
|
jest se že nekaj let ne pudram več..mam pa tonirano kremo od Nivee-hell in sem zelo zadovoljna. Mi paše na moj tip kože LP :sloncek:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 7:16:13
|
|
|
|
lutka
|
če imaš po obrazu mozolje ti svetujem tonirano kremo,pudri bi bili preveč agresivni za tvojo kožo,ali pa pudri za obučitljivo kožo. Katero ,ti teško svetujem,ker je ne tržišču ogromno teh krem.Jaz sem zadovoljna z Lumine,so pa tudi NIvejine zelo dobra.Vichy pa drage. Govorim ti iz izkušenj,ki jih imam iz svojega poklica(delem v drogeriji).Je pa najbolje da vprašaš v drogeriji ali lekarni,naj ti dajo testerček in poskusiš če krema sploh odgovarja tvoji koži.Ker 3-4 tisoč sit ni kar tako(Vichy....)potem pa ti ne bo odgovarjala. lp:rozica::rozica:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 7:32:40
|
|
|
|
muriel
|
zivijo! meni je tonirana od Nivee tudi kul, čeprav si vedno mislim, da so tiste dražje res tako boljše, ampak na koncu nimam srca zmetat ogromno denarja za eno tubico! imam pa eno dobro samoporjavitveno (Colistar) in sem ugotovila, da je tudi to dober nadomestek za puder in deluje zelo naravno.
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 7:45:19
|
|
|
|
ery
|
Lutka, koliko pa stane tonirana krema LUmine?
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 7:52:36
|
|
|
|
lutka
|
Hja,zdaj si me pa.:ups: Jaz imam testerčke,si jih naberemo ;);)da imamo za nekaj časa. Sem poklicala,stane 2030sit.
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 8:17:14
|
|
|
|
ery
|
Lutka, kolk si ti dobra!! Res hvala ti! Danes grem v akcijo in upam, da bom imela bolj svezo kozo po temu. A je Lumene za vse vrste koze? Ti naredi lepo kozo oz. se lepo razmaze? Sori, ce morim, ampak mal moram, da sem srecna :)
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 8:28:10
|
|
|
|
lutka
|
Meni se full lepo razmaže,je pa za vse tipe kože...sem šla pogledat. Reče se ji HYDRA DROPS -ultra light formula(obarvana krema. Sem sama nekaj časa uporabljala puder ampak ta obarvana krema obrazu da še malo vlage,pa še tolk agresivna ni.Saj imaš danes že zelo kvalitetne pudre ampak so cene tudi temu primerne:(( Ta cena ,ki sem ti jo napisala je za Tuš-eve drogerije Če te še kaj zanima,samo vprašaj,ni problema;);) lp
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 8:28:11
|
|
|
|
kalimero
|
Meni najbolj odgovarja L'Occitane. Je pa res malo dražja.
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 8:36:28
|
|
|
|
ZARA
|
AVON-Beyond colour Perfecting foundation,3600 sit!!
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 8:38:41
|
|
|
|
ery
|
No saj to sem že hotela vprašat-glede kreme L Occitane. Kolk pa stane ta krema? Sam mislim, da bom po moje res najprej kupila od Lumene, ker se mi ne zdi pretirano draga... Lutka, hm..kaj bi te še vprašala :)-..Zdaj ko se ponujaš za odgovore... Aja, stara sem pa 24 let. saj je ta krema zame, kajne?
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 8:55:52
|
|
|
|
lutka
|
kremico lahko uporabljaš tudi ti,moja sodelavka je stara 22 let pa jo tudi uporablja. Lahko pa probaš tudi z kolekcijo Green line,ki je za punce in fante ki so v puberteti in imajo veliko mozoljčkov:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-imajo tudi obarvano kremo ki je antiseptična(čisto blaga in ne povzroča vnetij) Pojdi v drogerije in prosi za testerje,saj ti jih bojo dale:)
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 9:16:08
|
|
|
|
erika
|
Ta tema je pa kot nalašč zame. Jaz imam po drugem porodu take probleme s kožo, da sploh ne najdem prave kreme zase. Mozoljev sicer nimam, a nobena krema mi ne ustreza. Ali me vse srbi, ker mi je presuha, če pa dam zelo mastno, se pa kar potim pod njo. Pa kar fleke dobim po obrazu. To, da imam čisto rdeč ton na licih, da sploh ne omenim. Prej sem uporabljala kreme za mastno kožo. Ali bi bila krema Lumene tudi zame? (33 let). Prvič slišim zanjo. Kje so Tuševe drogerije v Ljubljani? Hvala za odgovore Tamara
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 9:19:21
|
|
|
|
ery
|
Tamara4 kakšne probleme imava, kajne? :)- Ampak jaz sem res kot ena najstnica..trenutno. Ena kolegica, ki ji bila noseča je imela kožo kot dojenček, jaz pa grozna. Veš, tole našo lutko bova čisto zasuli z vprašanji. hehe Se ji bova moglo oddolžit. Sicer sem ji pa hvaležna, d apomaga. še tebi mora odpisat glede kreme papa
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 9:43:50
|
|
|
|
lutka
|
tamara4,poskusi s kremo za mešano kožo.Za mastno kožo je značilno,da se pojavljajo mozolji(ni 100%,ampak ponavadi je tako) Tudi jaz sem imela probleme s kožo,poskusila sem ogromno krem od Loreala do Niveje,ampak trenutno mi še najbolj paše od Vichy - Thermal s2,ki je za zelo dehidrirano kožo.Je pa res,da se z njo namažem samo zjutraj,popoldne ali zvečer,ko gremo ven pa z Luminejevo obarvano kremo.Zavedati se moraš,da je koža pozimi dosti bolj izpostavljena,kot poleti,zato je potebno uporabljati tudi bolj hranljivo kremo oz.hidrantno. Napisala ti bom isto,kot predhodnici,pojdi v drogerijo in naj ti dajo testerčke.Bi ti pa svetovala tudi čistilno mleko in tonik,ali pa kašen peeling za obraz(očistiš pore). Veš s kremami je tako,da eni lahko pašejo drugi ne.Nisem pa pri strankah zasledila negativne izkušnje,kar se tiče Luminejeve kreme. lp:rozica:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 9:45:45
|
|
|
|
lutka
|
Aja,Tuševe drogerije v Ljubljani so : Zaloška 59 Dunajska 211 Imam:kava:v dobrem a,ne;)
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 9:55:19
|
|
|
|
ery
|
Lutka, prosiiiiiim še nekaj me zanima... A ti ta obarvana krema tudi kaj prekrije mozoljcke? A je dovolj, da se samo s to namažeš-ni treba da se prej namažeš še s katero drugo kremo? ja imaš v dobrem :kava:. Iz kje pa si drugače?
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 9:59:43
|
|
|
|
lutka
|
Odvisno kako veeeeeeeeliki so ti mozoljčki:)-:)-:)-:)-.Drugače pa obstaja korektor v obliki šminke,s katerim si prekriješ mozoljčke,šele potem naneseš kremo. Sem pa iz Celja,v upanju na selitev bolj proti Mariboru:zmeden:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 10:06:16
|
|
|
|
ery
|
Aha, ti sporočim jutri, če sem jo kupila. Moram pa it v Tuš ali jo imajo tudi v Mercatorju v trgovini s pudri in parfumi? Uf.. Štajerka si? jaz pa Gorenjka... Iz Kranja oz. Preddvora.. Saj mogoče se pa kje srečamo... lutka, še enkrat hvala za informacije. Sem ti res zelo hvaležna. Aja..:)- Saj veš, da ne morem nehat.. Kaj pa maskara? Katero priporočaš? Evo samo še to. Ker jaz se ne mažem ful, ampak bi imela rada vsaj svežo kožo in malo trepalnice namazane. Zdaj imam od Loreala maskaro. papa
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 10:16:38
|
|
|
|
lutka
|
Za Mercator ne vem,pokliči ,imajo pa jih verjetno tudi v DM-u. Sporoči mi če boš in kaj boš kupila.;) Z maskarami je pa tako,odvisno kakšen učinek hočeš imet.Ali želiš podaljšat,povečat trepalnice ali imeti samo namazane.Jaz imam trenutno maskaro od Max factorja-dramatic look,naredi zelo lepe trepalnice,drugače pa so te tanove:zmeden2: od Loreala tudi dobre. Nisem pa bila zadovoljna z Jade,so se zelo hitro posušile. hja,nikoli ne veš kje se srečamo:)-:)-:)-:kuza::kuza:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 10:50:34
|
|
|
|
ery
|
Joj, te Lumene nikjer ni.. V DM jih nimajo, pa tudi v Mercatorju ne. Mislim, da bom mogla it res v Tuš drogerijo...
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 10:53:13
|
|
|
|
lutka
|
:kuza::kuza:
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 10:57:51
|
|
|
|
ery
|
Lutka, ne boš verjela, ampak sem klicala zdele v Tuš drogerijo v Kranju. In ravno danes so te kreme od LUMENE dobili, cena je pa 2100. Je prodajalka rekla, da še nikdar niso imeli teh krem in imajo to novo. Noro, kajne?
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 11:05:47
|
|
|
|
lutka
|
Ja,res. Mi jih imamo že kar nekaj časa.:zmeden: Možno je edino,da jih niso naročili,ker te kreme obstajajo,res že kar nekaj časa.8)
|
|
|
|
kremice, pudri-še enkrat 29.3.2005 14:18:25
|
|
|
|
erika
|
Ery, lutka, vedve se kar pogovarjata, meni je pa čas ušel. No, sedaj sem vaju spet ujela. Lutka, hvala za vse in informacije. Me pa še zanima, ko si mi svetovala tonik in čist. mleko, kdaj si mislilam da naj ju uporabljam; jaz ju samo kadar si čistim make up in puder, kar pa ni zelo pogosto. Kavo ti pošljem kar v privat predal, ker je Celje tudi zame malo daleč - sem iz Medvod. Hvala še enkrat Tamara
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?