Popraznično jutro! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Popraznično jutro! (29.3.2005 5:18:13)

Dobro jutro!!

Kako meni danes manjka tista ura!!!!!!!! Neverjetno! komaj sem vstala! :(( Pa ve?

Kako ste preživele ob vse praznični hrani? Jaz imam kar srečo, da mi je slabo, če preveč pojem - sem se komot bremzala! :)-

Pridne bodite. Danes bo en dolg dolg dan!

VITA74 -> Popraznično jutro! (29.3.2005 5:33:09)

Dobro jutro

nisi edina ki ti manjka ura, tudi jaz sem fuč, se posebej ker se zvečer nismo mgli spravit spat....sploh našega škrata matra ta prehod.
je pa tako lušno ko je ob 6 popoldne še sonček in so dnevi daljši in bomo več zunaj... :bravo:
Moji prazniki so minili kar precej delovno, a kljub temu sem ujela malo vzdušja in šunke :)-
Lep dan vsem :rozica:

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:00:30)

Jutro punce;)

Uh zjutraj je vsaka minuta zlata vredna...zdaj so nam pa vzeli celo uro:(

No, vsaj dan bo daljši:bravo::bravo::bravo:

Čez praznike sem tolk pridno jedla, da mislim, da na tehtnico ne bom stopila kar nekaj časa:)-:)-

Jupiii je že torek.....še malo pa bo petek:)-:)-:)-

Pozdravček
:zaspan:
Skye

Udb -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:10:21)

Jutro Skye!!!!

Kaj mi nuca daljši dan, če bi jaz rada spala!!! :)-:)-:)-

No ja! Saj priznam da je res fino!

wawa -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:32:00)

Ohoj punce...

Jaz sem tako :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:

Poleg premaknjene ure sem imela še precej bedasto noč, sem bila zvečer full nekaj živčna in pol spanja ni in ni bilo, sem zaspala šele ob ene 1ih, pol sem se pa ves čas zbujala......:(:(:(:(:(

Kaj naj naredim da bom bolj zbujena zgledala:zmeden:

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:34:49)

Jutro wawa.....en recept za svež videz...ledeno-mrzli tuš:)-:)-

Udb....spala boš dovolj, ko boš umrla....zdaj je treba bedeti:)-:)-

Udb -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:42:52)

wawa, a ti maš dons en pomemben sestanek, ne?? Ja, leden tuš bi znal pomagati, predvsem pa moraš sama sebi dopovedati, da si čisto naspana!!

Skye, ti si pa malo kruta!!!!!!! :((:((:((

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:45:53)

Udb to se tko reče........nima globjega pomena....sorryyy....ne jokati......;)

Udb -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:47:04)

Saj veš Skye, da smo nosečnice občutljive :)-

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:51:36)

ja, to pa naj bi res držalo....ok...potem bom tebe od zdaj naprej samo v vatico ovijala...tako, da boš vedno nasmejana:)-:)-:)-

wawa -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:51:56)

Evo mene.....zdaj sem spod tuša, je bila na koncu zraven tudi mrzla voda, sem se malo namazala (pudrček in ostalo), seveda je treba ostat pri klasičnih in dolgočasnih poslovnih barvah.......groza......komaj čakam vikend da bom lahko nase spet navlekla trenerko.

A gredo še kateri naživce službena uradna oblačila, jaz jih mam polno omaro, a se še ni zgodilo, da bi jih v prostem času oblekla, jih nem maram......črne hlače, srajce, siva, bež mogoče kaka bordo rdeča......halo, kaj pa barve;);););)??????

Zdaj šibam, se vam popoldne kaj javim, papa

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 6:52:47)

wawa fajn uredi...pa pridna bodi...papa:)

Anonimen -> Popraznično jutro! (29.3.2005 7:26:15)

Jutro pupe:(:)-:)-
Jest sem popolnoma krep....:hudicek:prehlad.

Anonimen -> Popraznično jutro! (29.3.2005 7:41:55)

:zaspan::zaspan::zaspan::zaspan::muca::muca::muca:

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 7:51:14)

Jutro Neva....moj dragi je v roku 1,5 meseca že drugič prehlajen...se ga izogibam ko :hudicek:;)

Nič...treba dosti čajčka piti in vitaminov jesti....predvsem pa ne pozabiti na sadje.

Anonimen -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:05:55)

Oj Skaye......hudiča vsako leto na pomlad ko čez zimo vsi že prebolijo gripo jaz pa se izognem bacilom me pa udari.Saj se nacejam s čajem pa lekadoli pa kapljice za nos ampak slabga počutja ne morem prgnati:(
Pha jutri bo nov dan bo že boljše:)-:)-

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:12:57)

neva ja jaz sem tud bila vedno prehlajena na pomlad...nikoli na zimo...ampak odkar pijem actimel moram reči, da me zelo redko kdaj zagrabi.....očitno enim ta magičen napitek res pomaga:)-:)-

No ja edino moj :love:...on je strup kar se prehladov tiče......in zame zato neke vrste virus:)-:)-:)-

Ene očitno grabi pomladanska zaljubljenost ene pa pomladanska prehlajenost.......nič ne mormo....takšno je življenje......pa saj tako kot si sama rekla, jutri je nov dan:bravo::bravo:

Anonimen -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:19:45)

O jest bi rajši vidla,da me matra pomladanska zaljubljenost od nje te ne boli glava ampak plavaš v oblakih9nebesa:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:20:35)

:)-:)- neva

kaj pa veš.......včasih zna od zaljubljenosti tud glava boleti;)

Anonimen -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:24:53)

Ja včasih je to blo..zdej po tolkih letih pa si na trdnih tleh:)-8)Romantika je še o to ja ampak med oblaki pa ni več prostora za utečene pare;)
Ja no mormo dat plac mladini:)-:)-:)-:)-

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:27:16)

neva jaz pa mislim, da je zgoraj dovolj prostora tud za "stare mačke"..........sam izboriti si ga je treba:)-:)-:)-

Udb -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:29:57)

Jaz bi kam šla....

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:31:01)

jaz tudi......

:)-

Udb -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:31:36)

Gremo?:)-

Skye -> Popraznično jutro! (29.3.2005 8:32:35)

no ja...saj grem 11.04 v Ankaran za 14 dni...mi bodo kosti razmigovali v Valdoltri:(

Upam, da bo lepo vreme......da se še mal naužijem morja itd.:)-:)-

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>