|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in kitajska hrana
16.11.2008 19:43:18   
PetraSkok
zanima me, kaj mislite glede hrane v kitajskih restavracijah v času nosečnosti? Se jo odsvetuje? Recimo pečeni rakci, je to ''varno''?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in kitajska hrana
16.11.2008 19:52:09   
Felicita
če te je strah zaradi higiene, ti povem da majo kitajske restavracije 20x več inšepkcij za vratom kot katerakoli 'spoštovana' gostilna, tko da kar se tega tiče - nič bolj nevarno (kvečjemu manj) kot kjerkoli drugje.
Kar se same hrane tiče... hja, kokr jest vem morski sadeži niso ravno priporočljivi v nosečnosti. v katerikoli obliki, zrd nevarnosti okužbe z... vsem. od listerije do živilskih toksinov. Če nisi prepričana v svežino tega, potem rajš ne. kjerkoli, ne samo v kitajski. če pa to tveganje sprejmeš... potem pa kot rečeno, v kitajski glih tolk lahko to ješ (oz. je varno) kot kjerkoli drugje.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2008 20:19:43   
copka
Jaz sem sla v kitajsko pred 3 tedni in pri tem jedi neizmerno uzivala. Jedla sem kar mi je pasalo, ampak mislim, da morskih stvari ni bilo na krozniku. Pa tudi ce bi bile, bi jih jedla.

Sicer pa mami 1x na 14 dni skuha morsko rizoto in jo z veseljem pojem. Sem pa zadnjic jedla tudi gobovo omleto.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2008 8:33:52   
nuala
Meni je kitajska hrana v nosečnosti res pasala. Proti koncu nosečnosti se je enkrat zgodilo, da sem zmazala svojo, pa še moževo porcijo. Kriza.
Če tudi sicer hodiš v kitajsko in veš, da si tam jedla dobro in svežo hrano, po kateri nisi imela težav, tudi sedaj po mojem lahko uživaš.
Aja, riž z rakci imam zelo rada in sem ga jedla tudi v nosečnosti. Jaz sem sploh jedla vse...in to v ogromnih količinah...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2008 13:00:57   
PetraSkok
hvala vsem trem za odgovor.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2009 15:05:27   
baby blue
No sama imam že po naravi zelo rada kitajsko hrano tako da se ji tudi sedaj v nosečnosti ne morem upreti... Se pa izogibam če se la da kakim gobam drugače pa jem kar mi zapaše...

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2009 21:26:44   
Jelcy
Jaz sem tudi jedla pa me ni nic skrbelo, lahko se zastrupis tudi doma...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.