|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   F1 hoteli
16.11.2008 16:31:35   
al1*
Iščem eno poceni varianto prenočišča za našo družino. Pa me zanima, če je kdo že prenočeval v hotelih F1 in kako je, če so otroci - a lahko recimo spimo vsi štirje v sobi, ali moramo imeti dve?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: F1 hoteli
16.11.2008 17:11:34   
Anonimen
poceni prenočišča so tudi etap, tko, da ti mal razširim možnosti prenočišča, ne vem kakšni so F1, samo baje so si z etapom precej podobni.

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2008 17:56:00   
al1*
Vem za Etap hotele, so pa malenkost dražji. A tam si kdaj prespala?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2008 18:38:51   
Anonimen
ja mi smo tam prespali v strasbourgu, pa smo bli v 3posteljnih sobah. je blo čist fajn, kokr smo bli v hotlelu+še kr uredu zajtrk.user posted image

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2008 18:47:37   
Arwenko
Jaz sem 2x spala v F1 hotelih, enkrat v bližini Pariza, drugič v Strassbourg-u, pa tako, tisti pri Parizu je bil ful ok, 3 posteljna soba, z lastno kopalnico, res ok, tisti v Strassbourrg-u pa je imel skupne kopalnice na hodniku in to je mene ful motlo, tak da moje izkošnje so tako-tako. Etap je res malenkost boljši, naslednja kategorija pa je Ibis, ti so pa meni ful super. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2008 23:42:19   
babylove
Nekaj časa sem delala v F1 v Nimesu in ti lahko povem, da je odvisno od posameznega hotela. Sobe so za 3 osebe; kjer sem delala je npr. 4članska družina morala vzeti 2 sobi (torej 6 ležišč). Wc in tuš je ponavadi etažni. Čistoča in urejenost je pa odvisna od zahtevnosti upravnika hotela, če mu je vseeno, je posledično tudi hotel bolj zanemarjen.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2008 9:04:45   
sončnica14
F1 so načeloma vsi z etažnimi tuši, wc-ji. V sobi imaš umivalnik. Mi smo pred leti parkrat prenočevali v njih (v Franciji) in so bili tuši in wc-ji zelo čisti. Tako da smo bili zadovoljni. Sobe so 3- posteljne.
Etap so na podoben sistem, le da ima vsaka soba svojo kopalnico, wc.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2008 6:16:37   
al1*
Hvala vsem za odgovore.
Glede na to, kar ste mi napisali, so torej ti hoteli čist ok za kakšno noč, za kaj več pa bomo raje poiskali prenočišče kje drugje.

lp

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2008 16:56:12   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Hvala vsem za odgovore.
Glede na to, kar ste mi napisali, so torej ti hoteli čist ok za kakšno noč, za kaj več pa bomo raje poiskali prenočišče kje drugje.

če greste v francijo, bi ti predlagala raje par evrov več in etap, ki ima svojo kopalnico.

...vox populi...

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2008 18:22:01   
al1*
Razmišljamo o Nizozemski.

lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.12.2008 0:13:37   
rija
pri nizozemski pa žal ne zanm pomagat, ker jih še nisem spoznalauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2008 10:17:37   
babylove
Za ceno Etap hotela lahko dobiš tudi mnogo kvalitetnejši hotel (razpon v razredu treh zvezdic je velik), zato predlagam, da napravite kar krožno vožnjo in izberete najlepšega izmed hotelov v tej cenovni kategoriji. Konkretno je Etap v našem mestu najslabši od hotelov s tremi zvezdicami, najbolj oddaljen od mesta in je v istem cenovnem razredu kot  ostali, boljši in lepši hoteli.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2008 10:19:21   
babylove
Smrka je na Nizozemskem, poskusi jo kontaktirat za več info.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2008 13:57:06   
al1*
Babylove, najlepša hvala.

Ampak zdi se mi, da je Smrka iz Švedske?

lp

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2008 14:32:59   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Razmišljamo o Nizozemski.

za nizozemsko sem imela slabe izkušnje tam, kjer so bili turki lastniki (je pa res, da niso bili F1)... Sicer pa sem bila v F1 v Franciji, pa so bili čisto ok. Motilo me je edino to, da so notri predhodniki očitno kadili in je smrdelo po cigaretih (oz. tako je bilo v enem hotelu).

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Ime za punčko?
SAFIRA

Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!