Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 7:25:41
|
|
|
|
Pupka
|
Jautro babike! Sem komaj vstala pa mi je že neko čudno! In zdaj šibam delat. IN ZOKNOV SI NE MOREM OBUT
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 7:47:14
|
|
|
|
trezika
|
Pupka, brez skrbi, meni zokni že tut delajo probleme aja, dobro jutro vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 8:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! mi smo pa danes spet tak fajn dolgo spali. zaj pa grema lepo na zajtrk. Mark vse najboljše za 2.roj.dan!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 8:25:15
|
|
|
|
mamamajča
|
Mark se ti zahvaljuje!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 8:34:51
|
|
|
|
ada2
|
Vse najboljše Mark!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 11:11:12
|
|
|
|
tatly
|
MARK VSE NAJ NAJ ZA 2 ROJSTNI DAN SE IZ NASE SRANI
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 11:19:56
|
|
|
|
suncicica
|
takoj mi je lazje ko vidim da imate tudi ve tezave z zokni . meni je prava umetnost se pripognit. snoci sem izvajala depilacijo in sem se tak zmatrala ,kot ce bi sla na maraton.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 12:07:15
|
|
|
|
Pupka
|
Kar se pa tiče depilacij, epilacij, pipacij in podobnih -cij.... Jaz mam kar zimsko opremo in ko pride moj bo moral poskrbeti najprej za to- če ga bo motilo In vem da bo to nardil z največjim veseljem Pred pregledom pri G se lotim sama... In na to se moram psihično in fizično pripravit... Sicer pa so to vse znaki da trebuški rastejo in da gremo proti koncu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 12:31:03
|
|
|
|
mamamajča
|
Hvala vse za čestitke!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 14:01:44
|
|
|
|
trezika
|
Čestitke Marku še z moje oz. najine strani!!!!!!!!!! Mi smo bli dans na pregledu-morfologiji...vse štima, vse je tam, ko mora bit Zredila sem se za dodatne 3,5 kg, vsega skupaj že 12,5 kg...ampak se ne sekiram...glih čokolado jem zanimivo kako vse okol mene skrbi, da se ne bi slučajno zaradi kg sekirala...je rekla tašča prej: ti samo jej, saj si pa ja noseča Kar se pa britja tiče...glih včeraj se je dragi ponudil, da bi mi pomagal in seveda nisem odklonla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 14:04:43
|
|
|
|
Anonimen
|
trezika za pregled. jaz ga imam v ponedeljek in sem že strašno nestrpna . kje pa kaj nosečnške obleke kupujete? bo počasi čas, da gremo v nabavo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 14:07:45
|
|
|
|
trezika
|
Aja, pa nama je mislil za spol povedat oz. je vprašal, kaj smo za spol rekli, pa sva rekla da še nič in da nič tudi ne rabimo rečt je rekel, da sva še ena redkih, ki se puščajo presnetit Od nosečniških cot si pa še nič nisem kupla, razen nekaj bolj udobnih spodnjih hlač pa dva večja modrčka... sn dobla od sestrične dvojne nosečniške hlače, puloverji in majice pa so mi zaenkrat še prav te ki jih mam...pa itak mi je škoda denarja za te prav nosečniške cote kr tk vprašanje kdaj jih bom spet rabla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:06:55
|
|
|
|
petra *k
|
alo najprej MARK vse naj naj za rojstni dan. kak ste kaj? jaz sem v album dodala nekaj slik od Tie,če kero zanima, si lahko pogleda. zaj si pa še probam ticker spremeniti, ampak če hitro ne pogruntam, si ga bom pustla za drugič, ker dosti cajta nimam, sma same s Tio.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:10:39
|
|
|
|
trezika
|
petra lubane slike oz. lubana tia vidim, da je že atijeva cartika
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:15:57
|
|
|
|
mamamajča
|
joj petra, kak je lepa!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:16:50
|
|
|
|
petra *k
|
tak pravijo da so punčke atijeve cartike. nevem, si tickerja nastaviti. oz sem prišla tak daleč da sem si nastavla, zaj pa ga nevem spraviti sem gor uh sem jezna, bi rada čimprej to naredla, pa mi ne rata
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:18:00
|
|
|
|
Pupka
|
Petra Tia je prava slatkica res!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:19:45
|
|
|
|
petra *k
|
hvala v Tiinem imenu zaj sem si toti napis doli uspela popraviti, zaj pa še probam enkrat ticker nastaviti, če mi pa nebo šlo, pa bo pač tak ostalo, jeb.. ga
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:21:45
|
|
|
|
Pupka
|
Nosečniške cote pa... Jaz sem kupla ene žametke v La Vie, pa po ene hlače si še grem! Drugače pa sem prej mela take športne variante pač mal večjo številko... Zdaj ko se buši špiči pa tisto pri meni ne pride vpoštev! In mi bo glih lepo zneslo... Do februarja da te dvojne nosim... Mi res ni neko manekenko za šplat z ne vem kolkimi cunjami! Gornje dele pa res kaka večja številka v čist običnih trgovinah... Kot ponavadi! pa tudi ne pretiravam. Hlače se lahko proba kasneje prodat, če ne pa tudi prav... nenazadnje je pomembno da sem se jaz v tem času dobro počutla! In res nisem basala omare! Sploh ker se mal hitreje redim, pa če bi mela vedno vse da bi mi ilo lepo prav bi mogla na majn kot mesec dni kupovat... In če bi vse uno profi....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 15:22:11
|
|
|
|
petra *k
|
evo pa mi je uspelo, samo je tak grdi, bom ga spremenla naslednjič, tolko samo da več tisto ne piše kar je prej. mrzlo pa je,kaj pravite? samo sneg še fali.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 16:04:10
|
|
|
|
suncicica
|
takole...mi prihajamo iz 3d. 21 t in 4 dni A- 462 g in 23 cm B- 476 g in24,6 cm ce je kaka dvojna mamica lahko primerjama velikosti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 16:31:22
|
|
|
|
Pupka
|
za preglede! Jaz sem končno doma- Gal pa govori kot raztrgan doktor... Full ma za povedat- ne vem kaj muje danes! Sicer se mu nekaj kuha... Kašlja kot zmaj, nos ma poln... Upam da ne bo kaj huje... Jaz pa upam da si privoščim malo ležanja po kosilu!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 17:13:31
|
|
|
|
trezika
|
Čer! Sn si malo prej eno spodnjo majico mogla zašit, se je luknjica prikazala...moj pa si že dela norca, če so mi začele že cote po šivih pokat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 19.11.2008 20:46:26
|
|
|
|
trezika
|
alo alo Kje se skrivate?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?