|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 10:15:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
26.12.2008 10:18:30   
ada2
moje kg...

predno sem z nušo zanosila 58 kg, ob porodu 76user posted image , potem je šlo kar hitro vse dol in sem pristala na 59 (vmes sicer zaradi preveč obremenjevanja in vseh težav shujšala na 54, ampak na srečo se je uredilouser posted image )
pri adamu zanosila z 61, na koncu 77, normalno izgubila nekje v 7 mesecih vse, potem fasala salmonelo in spet pristala na 53 kguser posted image ... no, ko sem šla nazaj delat so se mi kg dvignile na 62, tako sem zdaj zanosila z 63 kg, ttrenutno jih imam 72,5.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
26.12.2008 10:21:00   
ada2
že desetič ta teden gledamo nodi reši božič, ga že skoraj vem na pamet

pri nas se gleda samo še nodi reši božič, jelenček rudolf, medvedka ki sta rešila božič, božična dogodivščina pike in pikija....

v glavnem same božične in to po 3x na danuser posted image user posted image user posted image user posted image in vsakič se tak zaskrbljeno zraven zadere ej, božiček je v težavahuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1053
26.12.2008 10:22:09   
ada2
adam še kašlja, apetit ima malo boljši, problem pa je še vedno z jemanjem zdravilauser posted image ampak ga nekako prepalamudimouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
26.12.2008 10:22:57   
ada2
grem zdaj iskat na net še kake božične risanke.... morrak, a ti dvd podpira diVx?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 10:25:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
26.12.2008 10:34:05   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

grem zdaj iskat na net še kake božične risanke.... morrak, a ti dvd podpira diVx?

Kaj si ti to mene zej pitala? Če mi malo obrazložiš, ti bom mogoče vedla povedati.
S tem se ukvarja moj. Vem pa da je kar nekaj risnk vzetih iz neta in jih gledamo preko videa, če ti to kaj pomaga. Sem lolek za te izrazeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
no, z neta so lahko tudi dvd formati... daj vprašaj svojega, ko pride iz službe... pa povej mi kaj rada gledatas tvoja otroka, pa ti kaj pošljem...imamo skoraj vseuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 10:35:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 10:36:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1059
26.12.2008 10:39:13   
Anonimen
evo mene nazaj. sem dobila obisk. no sedaj pa nazaj v kopalnico, da to do konca naredim-da nebo napol naretouser posted image
kg- fina tema.user posted image jaz sem prvič zanosila z 67kg(ali malo manj, se jih je kar 5nabralo ker sem nehala kadit) rodit sem šla z 85kguser posted image po skoraj enem letu sem mela skoraj78kg in šla na dieto pa kateri sem prišla na lepih61kg in seveda ker se nisem držala"vzdrževanja" sem jih v ene pol leta pridelala 5kg nazaj. no in sedaj sem zanosila spet z skoraj 67kg, kakšno pa bo stanje na koncu pa bomo videli(verjetno spet kakih 85kg)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
26.12.2008 10:42:21   
ada2
ok, super, potem mi pa še naslov javi, pa ti pošljemuser posted image

lahko pa za foro pogledaš na dvd player, če piše gor, nam na enem piše kaj vse predvaja, na drugem pa ne.

aja, pa še eno vprašanje imam za tebe...
no, mogoče mi lahko pomagaš, ni pa neke hude sile, imamo še veliko časa....
1x sem se z eno pogovarjala, da so bili na dopustu v kopru v dijaškem domu, pa me zanima, če mogoče veš, če še dajejo sobe v najem čez poletje? ali če se lahko kje pozanimaš.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 10:44:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
26.12.2008 10:58:44   
mamamajča
DEJA, VSE NAJBOLJŠE ZA 24-ko!!!! user posted image user posted image user posted image
Pa veliko veliko veselja s tvojima sončkoma in dragim, skratka vse naj naj naj....

Neposredna povezava do sporočila: 1063
26.12.2008 11:04:49   
mamamajča
No, da se vam hitro malo javim.
ne, nič se mi niste zamerile...:)
Samo malo smo bli bolani, pa smo se cartali, pa nekak se mi sploh ne da več sedeti za računalnikom pa tipkat...
No, vsake tolko pa se vam malo javim, da vidite, da sem še tu.user posted image

Kak ste preživele praznike?
Mi trije smo fasali rotavirus in sploh nismo mogli za božič k mojim v prlekijo...user posted image
Ampak je blo vseeno lepo, smo bli pa sami, pa včeraj je tak fajn snežilo pri nas, da je blo prav čudovito.

Tak, toliko od mene, se tipkamo še kaj.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
26.12.2008 11:10:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Letos jih so, ker sem eno kolegico poslala tja. Dajejo jih pa tudi v Izoli v dijaškem. Ampak, če se mi ne javiš ko boš tukaj, bo pa user posted image hudo, ful hudo user posted image

pa veš, da se bom, bom itak rabila družbo, saj imam to v mislih za beg pred prahom doma, ko bomo parkete brusili, pa predirali stenouser posted image user posted image user posted image , potem je pa opcija, da se k tašči preselim (user posted image user posted image user posted image ) ali pa, da grem z otroki nekam na dopust... pa mi je nekak ta druga varianta bolj všečuser posted image user posted image user posted image
pa da ne bo pomote, tašča je ok, ampak 24 ur na dan pa ne vem... pa tast je bolj tak, da hoče svoj mir, če pa se jaz  s tremi otroki tam nacrtam bo pa vse prej kot mirnouser posted image no v glavnem bomo še pretuhtali, pa upam, da mi uspe par dni dopusta v lastni režiji, ati bo pa doma nadzorni za delo (joj, da me zdaj čuje kaj si jaz planiram brez njegauser posted image )

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1065
26.12.2008 11:12:07   
ada2
deja, če praznuješ?

Vse najboljše tudi od nas!  user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
26.12.2008 11:18:00   
ada2
aja, morrak, pa veš mogoče kak so kaj cene v dijaškem? baje je ugodnouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 11:37:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.12.2008 11:50:00   
tatly
deja vse najbolse se od nasuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.12.2008 12:54:29   
barby_nik
dober dan...

sem opazla, da ste ptujčanke/ormožanke...user posted image
no jaz sem ptujčanka in mamica 1 leto in en teden starega fantka Nika...
Če me prejmete v vaš čvek bi z vami kako rekla...user posted image

LP

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 12:55:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barby_nik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1071
26.12.2008 13:11:16   
mamamajča
Barby_nik dobrodošla še z moje strani!
Pa čestitke za prvo svečko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.12.2008 13:15:34   
barby_nik
Hvala za sprejem...user posted image

Čas do te prve svečke pa je res minil, ko šus..še zdaj ne morem verjet, da je že blo leto naokoli...user posted image

grem dalje kuhat, še se javim kaj pol...

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.12.2008 15:55:06   
Anonimen
hvala vsem za čestitke! user posted image ja danes jih imam 24. pa ni dolgo kar sem 18 roj.dan praznovalauser posted image
mamamajča pa se že res dolgo nisi nič javila. no pa upam, da ste sedaj zdravi.
jaz sem mela prej malo obiskov, sedaj pa sem lepo ajala z anejom. ati pa nama je nekam popihaluser posted image

(odgovor članu barby_nik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1074
26.12.2008 15:56:20   
Anonimen
barby_nik dobrodošla!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?