|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
23.12.2008 9:54:46   
ada2
user posted image user posted image user posted image ti povem nekaj, odkar sem mama, si tudi jaz zelo redko kaj kupim in se mi je pred kakima 2 letoma zgodilo, da sem srečala sošolca iz srednje šole in sva se ful zaklepetala, nakar pa on meni ves zgrožen reče: ja danijela, ti pa imaš še iste čevlje kot si jih imela na maturantskem plesuuser posted image user posted image user posted image

ja pa še res je bilouser posted image user posted image user posted image , ampak naj v svojo obrambo povem, da so bile to original martinske, pa da so bile še vedno cele in super udobne.... mater, včasih sem si vsaj kvalitetne čevlje privoščilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
23.12.2008 9:55:29   
TinaV*
kaj pa boste danes kuhale? jaz sem mislila neke klobase domace skuhat pa krompir,solato naret...(po zelji mojega) pa me je tasca klicala in mi sarmo prinese user posted image user posted image user posted image  spet mi nebo treba drugo ko krompir naret user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
23.12.2008 9:56:28   
ada2
cujes ada ze ves kaj je mama castla?

ne vem, nisem bila nič v službi, imam pa namen danes ali jutri iti, odvisno kako bom bolniški list dobila, za lariso je častila velike milkeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 878
23.12.2008 9:57:03   
ada2
jaz bom pa makaronflajš delala

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 879
23.12.2008 9:57:33   
TinaV*
ja so bli trpezni jaz sem jih tudi full dolgo nosla...tak dolgo da mi jih je mama ze skrivala na koncu pa vstran vrgla...
zaj pa mi je najudobneje ce sem v trenirki pa adidaskah...jaz pa za cevlje rada dam malo vec ker jih potem vsaj dolgo mam,ampak potem je pa drug problem...navelicam se jih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
23.12.2008 9:58:53   
TinaV*
nic mi ni kaj pravla kaj je castla,ce mi nebi ti povedala sploh nebi vedla user posted image user posted image user posted image
vem pa da je dosla lep sopek pa glazek nukov polek ...prav srckano

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
23.12.2008 9:59:45   
TinaV*
kaj zaj ostale ...tatly ,morrak samo citate?

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 9:59:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 883
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 10:00:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinaV*)
  Neposredna povezava do sporočila: 884
23.12.2008 10:01:05   
ada2
navelicam se jih

martinsk se jaz nisem nikoli naveličala, rumeni bulerji visoki so mi dobesedno razpadli po 14 letihuser posted image , tistim ličnim šminkerskim z maturantskega plesa pa se je po 12 letih strgala gumica na šnoli ob strani, če se ne bi, bi jih pa verjetno še zdaj nosila.

a mogoče več če se jih še da kje dobit? pa kak so kaj cene?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 10:01:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 886
23.12.2008 10:01:54   
TinaV*
ja to je drugo ce si v sluzbi....
jaz mam pa danes spet cas ker se ati pa larisa spita in lahko malo tu sedim...saj zato pa vsajam ob 5.30 da vse naredim pa pol v miru sedim tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 887
23.12.2008 10:03:58   
ada2
jutri ima pa naš adam goduser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 888
23.12.2008 11:04:33   
Anonimen
zaj ste pa res za pohvalit!user posted image sem kar lep čas brala
no in smo bili končno cepljeni. jokal pa je kot 100user posted image . upam vsaj, da nam ne bo treba lep čas v zd.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
23.12.2008 13:51:43   
trezika
AloAlo!
Kako smo kaj? Js sem suuuuuuper! Moj je mel dans še zagovor druge diplome in je zdaj fertik s faksom... bo do marca vsaj eden od naju diplomiranuser posted image user posted image user posted image  sicer mora dat vse tri izvode še enkrat tiskat in vezat kr so mu nekaj zaj...user posted image user posted image user posted image  ampak bo že...v glavnem da je zdaj konecuser posted image user posted image user posted image

Js bom šla pa verjetno kr v vodoravni položaj...sn že od petih pokonciuser posted image user posted image  se oglasim še kasneje kaj...
Vidim pa, da ste ble kr pridne s čvekanjem...user posted image user posted image  le tako naprejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 890
23.12.2008 14:38:50   
suncicica
 mi smo od zdravnika....vse je super, otrocki rastejo, tezka sta 1260 g  in 1220 g v 26 tednu.user posted image user posted image user posted image
kaksni so kaj vasi rezultati teze v tem tednu? za primerjavo.

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 891
23.12.2008 16:43:56   
tatly
evo zdaj sma iz mb-kaka guzvauser posted image
ada zadnja vrsta st 10
tina kaj te nista prisla bi ble sosedi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 892
23.12.2008 17:01:47   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

mi smo od zdravnika....vse je super, otrocki rastejo, tezka sta 1260 g  in 1220 g v 26 tednu.user posted image user posted image user posted image
kaksni so kaj vasi rezultati teze v tem tednu? za primerjavo.

Naš pikec je bil zdaj na zadnjem pregledu prejšnji teden težek 998 g...to je bilo v 27. tednu

Neposredna povezava do sporočila: 893
23.12.2008 17:02:53   
trezika
joj, posteljo nama moram it preoblečt pa mi taaaaaaaaaaaaaaaaaak niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image  ni ga dela pri hiši, ki bi mi šlo bolj na živce....mogoče mi še uspe danes...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
23.12.2008 17:33:42   
suncicica
trezika jaz se bom noro naredla ko bo treba preoblect posteljo, bom samo posteljino tam nastavla......user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 895
23.12.2008 17:45:40   
trezika
ni slaba idejauser posted image user posted image user posted image  slečeno že imam vse, zdaj še nabiram energijo, da vse na novo oblečemuser posted image user posted image user posted image  Ni pa 2x za rečt, da ne bom na dragega počakalauser posted image  prej tako ne bova mogla it spatuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 896
23.12.2008 21:55:07   
ada2
jaz pa ful rada preoblačim postelje... pa čisto nora sem na posteljnino, bi si jo kar naprej kupovalauser posted image

še v službi mi je od vsega dela najbolj fajn postelje preoblačituser posted image

vau suncicica, ti pa imaš neke velike otrokeuser posted image za mihija ne vem kolko je velik, sem pa za nušo pogledala v staro materinsko in imam podatke za 32 teden - 2330g (ob porodu 3980) in adama, prav tako v 32 tednu 1970g, (ob rojstvu 3430g).

pa dobila sem odločbo s komisije in imam podaljšano bolniško do porodniškeuser posted image

pa gradbeno dovoljenje sem danes dobilauser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 897
23.12.2008 22:20:34   
meta21
Zadnjič smo imele debato o uvajanju GH-če katero zanima imam skenirano knjigo Velika paparica za male papavčke, samo ne vem če je cela. Je pa kar fajn na prvi pogled. Pošljite mi e-mail na zs, pa dobiteuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 898
24.12.2008 8:08:47   
petra *k
dobro jutro!!!

pa ste res kar načvekale včeraj. jaz pa včeraj nisem bla nič sposobna, od 4 popodne pa do 8 večer, sem tio samo nahranla pa previla, ostalo je delal aleš, tak me je glava bolela, da nisem mogla niti oči imeti odprtih. nevem, če me je že kdaj tak bolela. no zaj sem se prespala, še čutim pritisk v glavi, ampak res upam, da nebo danes glavobola, treba smrekico postavit, pa na večerjo gremo k našim domov...polno dela še.user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 899
24.12.2008 9:36:13   
Anonimen
na brzino se vam javin in že šibam.

ada fino, da si dobila do porodniške bolniško. meni so jo spet samo do 10.01. podaljšali.
no včeraj sem nabavila vsa darila in jih zvečer ko je anej spal lepo vse zavila in že čakajo, da jih zvečer postavimo pod smrekico.user posted image no pa res ne bo belega božičauser posted image
nič sedaj pa v boj z posodo pa spet dve rundi keksov spečt, pa še smrekico postavit(še nam je ni uspelo) in potem je to najbrž vse. user posted image no kopalnico še morem v red spravit ampak to lahko tudi počaka.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?