Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 12:52:38
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Hvala vsem za dobrodošlico . Morrak a vi ste tudi že pred 4. Me veseli, da je še katera gor z 4 letnikom, da bomo malo tudi o njih počvekale.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 12:53:17
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
No eto, komaj pridem pa vam že odpiram nove strani .
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 12:54:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 12:55:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 punce ve mogoče katera, kje bi se še dal dobit kakšen kombinizon za malega? ali pa vsaj spodnji del. sem danes uspela samo do pikalžpolonice priti in majo še samo male bundice(do 68št) kolko pa rabiš št? jaz imam enega mislim, da je št 86, pa bi ti ga lahko posodila, saj kaj dolgo ga tak več ne boš rabila, no, razen, če ga misliš še za drugega prišparat.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 12:59:21
|
|
|
|
ada2
|
suncicica ponoči mi je padla ena ideja kako se obrnit v postelji omisli si svilene rjuhe in svileno pižamo, pa bo šlo kot po maslu se vidi, da ne morem spati ponoči, pa mi grejo bedarije po glavi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:06:21
|
|
|
|
mamamajča
|
DEJA, mi smo ga lani Marku kupli v alladinu. Sicer hlače pa bundico, ampak je bundico še letos to zimo nosil en cajt, zdaj so mu rokavi že mali. Mislim, da je blo oboje skupaj 30e, pa ful lepo in res tak fajn nareto, da nikjer nič ne pripiha. Smo bli ful zadovoljni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:08:08
|
|
|
|
mamamajča
|
Aja, pa da se še malo ven vržem: Mi pa smo tak pridni, da ne kupujemo več pleničk! Že cel teden pridno kakamo v kahlico. Sam se sleče pa gre kakat, do zdaj je kakal v pleničko, lula pa že dolgo ne več
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:13:38
|
|
|
|
barby_nik
|
mamamajča... za tvojega marka...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:14:55
|
|
|
|
mamamajča
|
hvala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:16:26
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mamamajča to pa vem kakšno veselje je. Hura za vašega malčka in verjetno vztrajno mamico . Punce za enkrat vas malo zapuščam ker se mi šiht iztega pa se spet kaj oglasim zvečer od doma.PAPA
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 13:20:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:29:13
|
|
|
|
mamamajča
|
ja, je priden, kar se tega tiče. Za druge stvari bom rajši tiho. pravkar čistima parket v dnevni, pa upam, da nama use, preden ati pride...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:30:06
|
|
|
|
suncicica
|
ada ce bo slo kot po maslu ,se bojim da bom zdrsnila s postelje .kak pa se bom potem pobrala?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:33:03
|
|
|
|
tatly
|
joj sem jezna stolček sem naročla zdaj pa ga nimajo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:34:26
|
|
|
|
barby_nik
|
mamamajča...pol pa sta vi2 res pridna...sklepam, da sta nekaj ušpičila, če morta počistit preden vajin ati pride? sunčica-pol se ti soseda od alena jevtoviča...? jaz pa sem se odločla, da ko se nik zbudi grema malo ven...je prav prijeten sonček...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:35:44
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly joj sem jezna stolček sem naročla zdaj pa ga nimajo o boga tatly... ki pa si ga naročla? kaj pa stella je že zdrava? nik je HB brez prehlada...tak, da je zdrav...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:36:28
|
|
|
|
mamamajča
|
barby. šele zdaj sem opazila, da tot tvoj dojenček mežika kak je hecen
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:42:28
|
|
|
|
suncicica
|
barby v bloku nikogar ne poznam ker sem tu od septembra.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 13:46:59
|
|
|
|
barby_nik
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča barby. šele zdaj sem opazila, da tot tvoj dojenček mežika kak je hecen pravi frajer je... sunčica...aja, pa drgač si iz ptuja, al si priseljenka...sem vidla, da 2 pričakuješ...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 14:21:49
|
|
|
|
trezika
|
dandan sn bla ziher, da boste že na 3. delu čvekale blažika dobrodošlica še z moje strani se nas je pa že kr en lep kupček nabral
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 14:22:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 suncicica ponoči mi je padla ena ideja kako se obrnit v postelji omisli si svilene rjuhe in svileno pižamo, pa bo šlo kot po maslu se vidi, da ne morem spati ponoči, pa mi grejo bedarije po glavi ta ti pa je dobra js pa hb spim kot angelček...moram hitro potrkat....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 14:23:12
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča ja, je priden, kar se tega tiče. Za druge stvari bom rajši tiho. pravkar čistima parket v dnevni, pa upam, da nama use, preden ati pride... kaj sta pa ušpičila?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 14:31:21
|
|
|
|
trezika
|
js pa se očitno sama s sabo pogovarjam iščem otroške posteljice po netu...sva se z mojim odločla, da bova kr novo nabavla... itak bi morala to njegovo, v kateri je še on spal, malo popravit kr je že neka majava pa prebarvat kar bi naju tudi nekaj stalo...pa glede na to, da jo bo pikec kr nekaj časa uporabljal si zasluži novo... jogi bo pa tk babica njegova kupla...se je že ponudla...midva pa seveda ne oporekava
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del 16.1.2009 14:33:14
|
|
|
|
mamamajča
|
trezika polil je kakav po parketu in potem dal zvezek gor. ko sem prišla iz kuhne, sem mislila, kak je priden, da tak lepo riše na tleh. Ja in zdaj se nama je to vse zasušilo in počasi spravlama s toplo vodo dol. Saj gre počasi, samo ne smem preveč namakat, ker je zelo luknjast parket, od igrač.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.1.2009 14:33:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?