|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
1.12.2008 17:10:22   
tatly
ma saj meni se zdi da so otroci cist svoji...moja je bla taki hudicek v trebuhu zdaj pa je kot angelcek..nebom prevec hvalila saj veste kak je...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
1.12.2008 17:10:33   
tatly
opa nova stran

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 427
1.12.2008 19:08:55   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 428
1.12.2008 19:09:30   
trezika
nikjer nobeneuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 429
1.12.2008 20:03:44   
suncicica
ja kaj ste se res vse skrile????

Stella in Pia

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 430
1.12.2008 21:06:46   
ada2
evo mene, ampak zgleda da ste vse že ušleuser posted image

se mi zdi, da se prav zmantram s tem tuširanjem otrok, sploh pri adamu, ko moram biti sklonjena in me potem vse boli... no, nuša se stušira večinoma sama, ampak danes smo mogli še lase oprati, ker je včeraj prišla bolj pozno (ob pol9) od očeta in ni bilo časa. pri umivanju las ji pa moram pomagati, pa potem sušenjeuser posted image user posted image user posted image kolko lažje je pri fantih... adamu v poletnih mesecih, ko je še bol na kratko postrižen sploh ni treba sušiti las, samo z brisačo obrišem, pa je.

tatly lepi ste, stella je prava princeskauser posted image

jaz se tudi sprašujem kakšen bo miha, upam, da bo imel kaj po svoji sestri in bratu, ker onadva sta bila oba pridnauser posted image

aja, album smo nabavili in prvih 5 sličic je že nalepljenihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 431
1.12.2008 21:09:07   
ada2
aja, za kavo... glede na to, da imam bolniško odobreno s strani komisije in v odločbi napisano, da lahko zapustim hišo samo za obisk zdravnika bo bolj težko... sicer ste pa lepo vabljene k meni na kavo user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 432
1.12.2008 21:59:30   
trezika
madona, sem si komaj nohte na nogah porezalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 433
1.12.2008 22:01:05   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
aja, album smo nabavili in prvih 5 sličic je že nalepljenihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa le pridno jejte čokoladiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 434
1.12.2008 22:13:36   
meta21
včeraj sma se vagale, doma na domači vagi, in je nabrala dober kg, pa je danes stara 3 tedne- kaj je to preveč al premalo za 3 tedne????????

Te domače vage niso glih točne pri tak mali teži ampak je kar dosti, če se je tolko zredila. Mislim, da je nazačetku tam okoli kile na mesec (Lovro se je 1 mesec zredil 1140g).

Jutri prihajam v Prlekijo in ostanem do nedelje! Mogoče se kaj vidimo...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 435
1.12.2008 22:15:40   
meta21
tatly user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.12.2008 8:17:45   
Anonimen
Dobro jutro!

morrak si poslala za koledar?
katere podatke moraš vse zraven napisat? samo naslov ali še kaj druga? joj saj nič ne vemuser posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
2.12.2008 8:50:50   
trezika
Dobro jutro!
Dans se mi je pa prvič zgodlo, da me je pikec z brcami zbudiluser posted image user posted image user posted image  madona je bil živahenuser posted image user posted image user posted image

In kaj boste počele danes? Js nimam pojma...kosilo morn skuhat, pol pa se bom verjetno kr bolj kot ne učila...čeprav mi taaaaaaaaaakooooooooooooooo niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.12.2008 11:54:25   
trezika
morn še nekaj napisat kr smo že skoraj na drugo stran padleuser posted image user posted image user posted image  

sicer se pa počasi odpravljam na ptuj...greva s taščo malo po nakupihuser posted image  

uživajte kjerkoli že ste in karkoli že počneteuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.12.2008 12:11:50   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem imela zdaj vsa soglasja in vse papire, ki jih rabim za gradbeno dovoljene lepo zložene in nesem po stopnicah gor (manjka mi samo še podpis geodeta v projektno dokumentacijo - ampak to dobim jutri, je že zmenjenouser posted image ) no, in nesem vse te papire + 2 fascikla s projektom + stare načrte že obstoječe hiše in mi vse skupaj z rok zleti in se po celih stopnicah zrola..... no, ti novi načrti so ostali na mestu, ostalo se je pa vse pomešalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enostavno moram zdaj to čokolado pojest, da si živce pomirim, potem grem pa sortiratuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.12.2008 12:13:10   
ada2
trezika fajn nakupuj, jaz bi tudiuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.12.2008 13:33:02   
Anonimen
ada kaj zelo pogosto hodi kontrola, če si na bolniški? jaz bi tudi mogla "mirovat" ampak ne morem biti vedno doma že zaradi aneja, ki ga moram v vrtec in domov spravit. kaj pa ko grem z anejem k zdravniku?user posted image ali lahko grem ali ne? ali kako je z tem? res nimam pojma!user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
2.12.2008 15:06:19   
ada2
deja nimam pojma kako je s tem.... sem prvič v taki situaciji. ampak me je G precej prestrašil, ker mi je rekel, da so kontrole pri nosečnicah zdaj pogosteše, ker jih je vedno več v bolniški. saj jaz tudi ne ležim cel dan, pa tudi grem kdaj po adama v vrtec, pa v trgovino skočim na hitro, pa recimo na kratek sprehod po parku tako  kakih 15 minut.... mislim, da z anejem lahko greš k P, saj če bi prišla kontrola ravno takrat, pač greš do P in poveš, pa ti dajo potrdilo, da si bila tam. jaz vsekakor nameravam iti z adamom na sistematskega, ker če samo mojega pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image ... eh, boljše, da ne govorim. meni v odločbi piše, da lahko zapustim domovanje za obisk zdravnika oz. se moram držati navodil osebnega zdravnika. ne vem, no, jaz se bom ta 2 meseca kolikor še imam do porodniške bolj pazila, ker si ne predstavljam, da bi v zadnjem mesecu mogla naza delat, sploh pa to, kar delam.

no, pa vseeno upam, da ne jaz in ne ti ne bova dobili kontroleuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.12.2008 15:16:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

no, pa vseeno upam, da ne jaz in ne ti ne bova dobili kontroleuser posted image

ja to pa tudi jaz upamuser posted image
sem pa tudi jaz čula, da kar pogosto kontrole izvajajo zato me je tudi zanimalo.

kaj ve slučajno katera kako se da pozdravit/preprečit(kak domač recept) vneto uho ali je res vedno potreben antibiotik? ker se danes anej spet nekaj čoha po uhici in ne vem če nebo spet vnetje. in od septembre sma bila zaradi uhice že 3x na antibiotiku in nisem glih prepričana, da je to dobrouser posted image
kaj se pa da sploh naredit, da se ne bi to več ponavljalo?

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
2.12.2008 16:15:15   
trezika
Dandan! Midve s taščo sva že doma s potepanja po trgovinahuser posted image user posted image user posted image  me je založla s čokolado za cel tedenuser posted image user posted image user posted image  pa previjalno mizo+banjico sva naročle, tako ful lubanouser posted image user posted image user posted image  jo dobimo naslednji teden kr te slučajno niso meli na zalogi....

aja, pa petro in tio (pa ati je tut bil zravnuser posted image ) sn srečala v ormožu...iiiii, kako lubana pupika je tiauser posted image  je spala ko angelčekuser posted image user posted image user posted image

ada očitno nekoga "odzgoraj" skrbi, da ti ne bi dela zmanjkalouser posted image user posted image user posted image  upam, da si že utegnila sortirat papirje....joj, kako bi js popizdevalauser posted image

deja glede uhic ti js ne znam svetovat, sam po moje res ni najbolj pametno, da bi skoz te antibiotike jemal...no, js sn pač takšna, da se rada izognem tabletam tam kjer se le da...probaj v lekarno poklicat pa tam vprašat, mogoče ti bodo svetovali kaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.12.2008 16:18:46   
tatly
oj,mi smo preziveli prvo ceplenje mi je tak na jok slo sem mela cist polne oke,,,pupika moja se je vstrasla in nato jok-boga moja miskauser posted image zdaj pa je neverjetno dobre volje bi se kar pogovarjala(v njenem jeziku)pa smejala...tehtamo 5170g velika pa je 61cm-prava baba ze,,
petra-si v dm baby bonus?jaz sem se vclanila in sem dobla en paket plenicuser posted image user posted image
nic lepo se imejte stella klice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 19:37:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
2.12.2008 19:39:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
2.12.2008 20:03:34   
trezika
ja morrak moja tašča je pa zlata vrednauser posted image user posted image user posted image   vse bi naredla za nasuser posted image  res se ful dobro razumemouser posted image  upam, da bo ostalo takouser posted image  aja, stara je pa 46 let...še dokaj mlada bi reklauser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 449
3.12.2008 6:55:43   
trezika
Dobro jutro!
Midva sva spet na poti v mb.... uživajte v tem deževnem dnevuuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.