petra *k
|
saj pri njih tudi aleš more glas dvigniti, jaz se ne upam nad njegovimi nekaj zarežavati. najhuje pa je to, da recimo včeraj je tia pri njih bla v jajčki, pa jo je dedek htel ven dvigniti, pa mu je aleš rekel da nesme. te pa je dedek mene vprašal,kaj petra res je ne smem. sem malo čudno pogledala, kaj zaj če ne valja kaj tiin ati reče, pa sem rekla, jaz se strinjam z alešem. te pa je začel kaj če ti nemaš nobene besede zraven, al kaj. pa sem rekla,da jaz pri nas doma mami povem, tu pa se naj aleš zmeni. no, pa si je jajčko odnesel na kavč, tia je začela nekaj jamrati,on pa jo je že dvignil ven. pa mu je aleš spet rekel, dedek ne jemli je ven, pa ko da je preslišal. te pa je aleš rekel da gremo domu. najhuje pa je še to, da jo za domu trebam jaz oblečti v kombinezon. misliš, da mi jo da?? čakam zraven njega da bi mu jo vzela, ni šanse da mi jo da. te pa odidem v spalnico tam ki ma tia kombinezon, pa pride aleš za mano, pa me pita ki mam malo in že ve kolko je ura- da mi je dedek ni htel dati. pa more aleš iti po njo. in tak je že blo, ko je bla lačna, pa aleš pa babica rečeta, da je lačna, naj jo grem nahranim, jaz pa stojim zraven njega, ki je bla glih pri njem, tak ko tele stojim, pa mi je ne da.na koncu spet aleš pop... naj mi jo da, če pa je lačna. ko pridema domu, pa se midva svadima, ker sem jaz tečna, ker nečem, da je to tak.katastrofa madona bluzim, samo če nevem, kak naj opišem to vse skup
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|