|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kt ali kondom
15.11.2008 22:11:55   
Anonimen
kaj prakticirate kot zaščito za spolne odnose, kt, kondom, oboje skupaj?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kt ali kondom
15.11.2008 23:55:43   
Anonimen
Zakaj bi obojeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2008 8:09:49   
Anonimen
Kondom

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2008 9:36:16   
Anonimen
nič od tega.. uporabljava metodo PAZI. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2008 9:46:34   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To se pa tut jst sprašujem. Midva imava KT (se pravi jaz).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2008 9:49:33   
Ancy
Kontracepcijske tabletke, ampak vedno bolj razmišljam da bi jih opustila..... rabim eno ornk brco, ker so res tko komot :)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2008 9:56:12   
Udb
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Kontracepcijske tabletke, ampak vedno bolj razmišljam da bi jih opustila..... rabim eno ornk brco, ker so res tko komot :)
Tudi jaz - zaradi vseh stranskih učinkov. Samo...kondomi...ufff...to mi je bla pa vedno taka muka. Ubijalci strasti.user posted image

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2008 11:57:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Tudi jaz - zaradi vseh stranskih učinkov. Samo...kondomi...ufff...to mi je bla pa vedno taka muka. Ubijalci strasti.user posted image

Pa sej ne znese vedno,sploh pa če imaš otroke in na hitro izkoristiš časuser posted image

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2008 12:23:49   
helloKitty
samo kt

Đoli:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2008 13:33:45   
Anonimen
nič od tega.. uporabljava metodo PAZI.

tudi midva...ali bolje rečeno..."eno postajo prej dol" user posted image

(odgovor članu helloKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2008 13:37:01   
Anonimen

nič od tega.. uporabljava metodo PAZI.

tudi midva...ali bolje rečeno..."eno postajo prej dol" user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2008 13:59:00   
matejchy
js tud jemljem kt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.11.2008 14:15:03   
Anonimen

sej uporabljam kt, sam fant je spraševal če je ziher 100% da se nebi kaj nepričakovanega zgodilo in če bi mogla uporabljat še kondom poleg kt, zato sprašujem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.11.2008 15:11:01   
FLASK_A
KT so zanesljive, še posebej če jih hemlješ redno in ob isti uri. Če pa jih pozabljaš jemati, pol bi se pa res lahko kaj pripetilo, ja.

Sem imela kolegico, ki je kar pozabljala tbl za tbluser posted image Pol pa hodila po one, urgentne... Mislim, da bi jo nekam sunla...

Sej pravim, če jih ne pozabljaš, pol ne skrbi pa dajta kondom stranuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2008 15:17:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

KT so zanesljive, še posebej če jih hemlješ redno in ob isti uri. Če pa jih pozabljaš jemati, pol bi se pa res lahko kaj pripetilo, ja.

skos sm jih jemala redno ob isti uri ob devetih, ker pa sem ponavadi takrat na faxu sm jih ta mesec začela jemat že ob sedmih zjutraj.
a je to kaj narobe, al je še vedno vse ok?

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.11.2008 15:33:58   
FLASK_A
itak je OK, bodi čisto brez skrbiuser posted image

Sej si sam za dve urce premaknila. Urco gor al dol, sam da je cca enako vsak dan, pa je zaščita maximalna. Uživajtauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.11.2008 16:20:46   
Anonimen
hvala za odgovor, zdej pa veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
16.11.2008 21:09:27   
ronja
Kadar sva mela kontracepcijo, je bil to vedno kondom. Zdaj že lep čas nisva uporabljala kontracepcije, ker je nisva rabila, zdaj pa niti probat uporabljat ne smevauser posted image .

Pa sej ne znese vedno,sploh pa če imaš otroke in na hitro izkoristiš čas

Pač dobijo bratca ali sestricouser posted image . Sicer jih maš pa lahko v vseh sobahuser posted image . Na pazi metodo se jaz (niti on) ne grem, sva preveč plodna za kaj takega... (pri nama bi to pomenilo, da sva se pač odločila še za eno dete, hehe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.11.2008 23:26:24   
tweed
Midva se greva metodo "pazi" (kako posrečeno poimenovanje) že 6 let. Zanosila sva pa obakrat točno takrat, ko sva oba hotela. Se pravi, pri tej metodi se pokaže, če lahko zanosiš zaradi predsemenske tekočine.
Jaz osebno mislim, da ni mogoče, se pravi, da tam, kjer trdijo, da se je to zgodilo, verjetno moški ve več, kot pa je pripravljen povedati...user posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2008 2:25:58   
Anonimen
Nobena zaščita ni 100%

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2008 10:31:03   
ronja
Hm, tweed, v predsemenski tekočini so tudi semenčice, sicer veliko manj kot v semenski, ampak če sta oba zelo plodna, je to čisto dovolj - jih je pa različno veliko v predsemenski tekočini pri različnih moških - eni so bolj plodni, drugi manj. Tudi ženske so različno plodne...
Jaz sem v prvo zanosila (sicer sva načrtovano dala kondome stran, vseeno ap nisva mislila, da bom zanosila prvi mesec 2 dni pred napovedano m., ki je ni bilo). Tako da to, da pri vama rata, ne pomeni, da bo pri vseh. Smo različno plodni, nekaterim tudi dolgo po načrtovanih spolnih odnosih ne rata - pa to ne pomeni, da na splošno tako ne moreš zanosit...
Pa meni nekaj manjka, če ne končava skupuser posted image , za kar je kondom super (če ne maraš tabletk).

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2008 10:36:44   
tweed
user posted image  Se strinjam s to razlago, vendar sem v dveh primerih že slišal, da je ženska govorila o tem, da sta pazila, moški je pa na samem priznal, da mu je mogoče malo prehitro prišlo user posted image ... Zato sem tako napisal...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.11.2008 13:25:13   
murkica
Trenuno ničesar, ker delamo na otročičku...
Ampak jaz mislim, da če boš redno jemala KT in ne boš spuščala tabletk, da te nima kaj biti strah...
Tabletke so 99,9% zaščita. Res pa je, da vedno obstaja 0,01% da zanosiš. Tako, da jaz sem jih jemala kar nekaj let in se ni nikoli ponesrečilo. Niti nobeni moji prijateljici se ni. Tako, da jaz mislim, da kar brez skrbi...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2008 13:36:26   
tažana
jaz sem v prvo zanosila z metodo PAZI! user posted image  torej je bila predsemenska tekočina. zdej mi pa ne rata niti predsemenska  niti potem user posted image .

Drugače pa sva vseskozi imela samo kondome! pa se tudi teh navadiš user posted image .

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2008 16:10:28   
mojcapr
Jaz imam trenutno obliže in so user posted image . Prej smo pa tudi PAZILI, sam mi je tak fajn če doživi orgazem v meni, prav mi polepša dan...

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?