triptrap (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

frtina -> triptrap (15.11.2008 22:07:18)

Pozdravljene!
Zanima me; tiste ki nimate originalnega Stokovega triptrap, katerega imate in če ste zadovoljne z njim...npr. v babycentru prodajajo triptrap firme Kobo?
In izkušnje s stolčkom in mizico Jana iz pikapolonice?

Hvala za odgovore in lp

natasar -> RE: triptrap (16.11.2008 18:43:47)

Mi imamo neoriginalnega trip trap slovenskega proizvajalca (stol Sigma) in je podoben originalnemu, le varovalo je fiksno (moraš cel stol razmontirati, da vzameš ven varovalo. Imamo pa še enega čisto istega kot Stokkejev, varovalo se lahko normalno ven vzame, smo pa kupili rabljenega, tako da je verjetno že kakih 5 let nazaj bil v prodaji. Kar se tiče stola in mizice Jane, pa nam je bil v uporabi šele po enem letu, ker je sedežni del zelo velik,. Kot mizica in stol posebej pa nam je zelo služil, tudi na potovanje smo vzeli s sabo. 

natasar -> RE: triptrap (16.11.2008 21:49:24)

Še mogoče pripišem, da smo s trip trapom (z obema) več kot zadovoljni, še posebej pri ta drugem otroku, ki je bolj miren v stolčku. Kakšni so kaj ostali neoriginalni trip trap stoli pa moraš v živo preveriti, ali je kvaliteten in stabilen.

Noel -> RE: triptrap (16.11.2008 22:13:43)

Tudi mi imamo neoriginalen stolček. Kupili smo ga v Mercator pohištvu in smo z njim zadovoljni. Ima pa zraven tudi mizico, ki je po želji snemljiva in enako tudi varovalo.

Shorty_ -> RE: triptrap (17.11.2008 9:22:33)

imamo kopijo trip trapa stol Nino in smo več kot zadovoljni kupljen je bil v pikapolonici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

krtekxx -> RE: triptrap (17.11.2008 16:10:33)

Mi smo neoriginalna (2) kupili v ANILES-u v Lj-Gunclje, cena za 1 je 42 EUR. Zelo zadovoljni. Je pa naš ta mali ravno ta vikend telebnil v znak iz njega na tla, ker se je sprehajal po tisti polički, ki je namenjena za sedenje. Ampak to nima opravka z varnostjo stola - naš fant preprosto velikokrat veliko tvega.

Stran: [1]