bolečine okrog popka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> bolečine okrog popka (15.11.2008 13:30:15)

sem v 15 tednu nosečnosti in me zanima, če ima katera podobne težave, kaj pomenijo in kako jih rešujete. Včeraj sem imela pregled in sem ginekologinji omenila, da me zadnje 4 dni boli okrog popka. Taka mal čudna bolečina, ki po 5 ali 10 minutah pojenja. Včeraj ponoči sem se celo zbujala zaradi tega. Pregledala me je in pravi, da je z materničnim vratom in maternico vse ok. Z otrokom tudi. Na vprašanje kaj bi to bilo pa enostavno nisem dobila odgovora. Če bolečina ne bo pojenjala, bom šla enostavno nazaj k njej, mene pa zanimajo vaše izkušnje.
lp

soncek30 -> RE: bolečine okrog popka (15.11.2008 13:34:23)

Po moje ni nič narobe,ker sem imela iste težave,nisem znala opisat te bolečine okrog popka,taka topa bolečina je bila,sej po moje je dokaj normalno glede na to da se trebuh razteguje......če bo pa hudo,pa vseeno pejt nazaj k ginekologinji.

*Junona* -> RE: bolečine okrog popka (15.11.2008 14:18:54)

Šele pri 20. tednih maternica doseže višino popka, tako da po moje ni nič s tem povezano. Pri 15 tednih je še precej nižje, tako da ni po moje nič hudega.

Pacota -> RE: bolečine okrog popka (15.11.2008 17:53:52)

Verjetno gre za zategovanje koze okrog popka, tako sem vsaj cutila jaz.

Najaa -> RE: bolečine okrog popka (15.11.2008 19:44:49)

Te bolečine so normalne. Okoli popka te zateguje, ker se maternica širi. Mene je tudi začelo okoli 15t.

Stran: [1]