Anonimen -> obupana (15.11.2008 12:39:04)
|
Najprej se vam opravičujem,ker sem na nepravi strani,namreč samo tu sem lahko anonimna.Lahko me tudi brišejo. Naša težava je sledeča:doma imamo imamo 8 let starega sina.Na momente sem že tak obupana,da nevem več kaj naj storim.Ne uboga poplnoma nič.Vsako stvar mu moramo stokrat rečt,da nas sploh kaj šmirgla.Njegovo obnašanje je katastrofa.Nonstop se pači,afna....Z možem se kar naprej dereva na njega.V trgovini hoče vsako stvar,izsiljuje igrače,ko pa včasih željeno stvar dobi je pa dober kot med. No,pa da ga ne bom samo grajala,naj povem tudi to,da zna bit zelo vredu fant(če hoče),ubogljiv itd. Kar se pa šole tiče je pa slika čisto drugačna.Je poslušen,ubogljiv rad računa,piše,bere.Ko pa je DOMA potrebno delat vaje,naloge in drugo pa tok zateži,da ni nč iz njega.In posledica je zopte slaba volja in dretje.Oba z možem se mu posvečava,tu ni razloga,da bi bil zato takšen.Imava ga rada,vendar včasih me spravi tako daleč,da se zjokam na mile solze in se sprašujem zakaj je moj otrok tak.Zakaj ni bolj priden.... Noče se umivat,zato se vsak večer skregamo zaradi umivanja.Pa tud sram me je povedat da včasih pomislim tud na to,da bi ga kr nekam dala,res tak sem obupana.Nevem,kje sva naredila napako.Doma imamo pa tudi dojenčka(6 mesecev).V drugo sem s težavo zanosila,zato je tudi taka razlika med njima. Da ne boste mislili,da imava malega bolj rada,oba sta na prvem mestu v mojem srcu,ampak res sem včasih tok obupana,da ne vem kam naj se obrnem. Prosim,če me lahko malo potolažite.Nevem,mogoče sem imela prevelika pričakovanja od njega,zdej ko pa ni tako sem pa razočarana.Nisem slaba mama,skrbim za njega,sedim zraven,ko se more učit,pogovarjava se veliko,vendar včasih so taka obdobja,ko je takšen kot hudič. Oprostite za čudno pisanje,sem tako žalostna,da komaj zadržujem solze.
|
|
|
|